سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • پزشکیان شب عاشورا در حرم امام سخنرانی می‌کند
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

محمد صالح جوکار:

سود معادن برای دیگران و ضرر آن برای مردم است/ دولت یک ریال بابت سیل سه ماه پیش در یزد پرداخت نکرد

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس جمهور با اشاره به سیل ابتدای سال در استان یزد، گفت: سه ماه پیش سیل به یزد خسارت های زیادی وارد آورد و پس از آن برآورد خسارت صورت گرفت و به تهران و سازمان برنامه و بودجه اعلام شد ولی تا الان یک ریال هم تخصیص داده نشده است.

جوکار

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس جمهور با اشاره به سیل ابتدای سال در استان یزد، گفت: سه ماه پیش سیل به یزد خسارت های زیادی وارد آورد و پس از آن برآورد خسارت صورت گرفت و به تهران و سازمان برنامه و بودجه اعلام شد ولی تا الان یک ریال هم تخصیص داده نشده است.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه الان سیل دوم را در استان یزد شاهد بودیم، افزود: سیل اول ۲ هزار میلیارد تومان خسارت وارد کرد و سیل دوم ۶هزار میلیارد تومان بوده و بافت تاریخی در معرض تهدید خطر قرار گرفت و هیچ پولی برای آن در نظر گرفته نشده است.

وی با بیان اینکه وزیر میراث فرهنگی گروهی را به یزد اعزام کرد، چه فایده ای داشته است، افزود: گوش کردن به درددل های مردم خوب است ولی شهر تاریخی یزد نیاز به عنایت ویژه بوده و نباید بافت تاریخی آن تخریب شود.

جوکار ادامه داد: بحث آبخیزداری و مدیریت بحران و ماده ۱۶ و ۱۷ قانون که اصلا رعایت نمی شود و در اینجا از شما انتظار داریم که یک درصد از ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه که یک درصد فروش معادن و صنایع معدنی استان یزد را در هیات دولت مصوب کنید تا به خود استان یزد داده شود با این کار ما اصلا نیازی به پول مرکز یا برنامه و بودجه نداریم.

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه معادن پایه و اساس توسعه استان یزد را شکل می دهد، اذعان داشت: معادن غیر از زخم بر دل طبیعت چیز دیگری بر جای نگذاشته اند و مردم با مشکلات زیادی مواجه شده اند اما سود آن به شرکت های خصولتی می رسد. شما در سفری که به استان یزد داشتید، تاکید کردید که مشکل اساسی مردم استان یزد آب است و رهبر معظم انقلاب هم نسبت به آن تاکید داشتند، از جنابعالی خواهش دارم که یک یا دو معدن را در اختیار یکی از شرکت های معدنی قرار دهید و از محل آن ،انتقال آب به استان یزد انجام شود. اینکه برای خط انتقال آب در سال ۱۴۰۱، ۹ میلیارد در نظر گرفته شده، واقعا خنده دار است.

حق استان یزد از  درآمد معادن آن، به یزد برنگشته است

وی با اشاره به حقوق دولتی معادن، اذعان داشت: بر اساس قانون در ماده ۶ قانون معادن ۱۵ درصد و برابر ماده ۲۵، ۱۲ درصد حقوق به استان یزد می رسد که از منابع طبیعی بوده و برای رسیدگی به امورات مردم منطقه است. در سال گذشته ۵ هزار میلیارد تومان به حساب خزانه واریز شد و ۱۳۴۴ میلیارد تومان بر اساس درصدهایی که در قانون ذکر شده باید به استان یزد بازمی گشت ولی متاسفانه تاکنون ۲۱ میلیارد تومان پرداخت شده است.

جوکار ادامه داد: از این مسئله باخبریم که دولت با مشکلات مالی مواجه است ولی پول خود استان را پرداخت کنند، ما نیازی به اعتبارات نداریم.

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی در خصوص شورای عالی معادن، گفت: ۲۰درصد تخصیص به معادن از اختیارات خود استان یزد بوده و اخیرا متمرکز شده و در اختیار شورای عالی معادن گرفته که نیازمند توجه به این مسئله هستیم.

وی افزود: شهر یزد با ۶۵۰ هزار نفر جمعیت مشکل آب داریم و رینگ شهری که در سفر جنابعالی به یزد تاکید شد، هنوز اقدام آن چندانی نشده که باید اعتبارت لازم برای اجرای آن در نظر گرفته شود.

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس اذعان داشت: ۹۰۰ واحد صنعتی در حال ساخت و نیمه ساخت در استان یزد داریم و پیشرفت آنها بین ۲۰ درصد تا ۸۰درصد بوده که اگر اعتبار و تسهیلاتی اختصاص یابد که تکمیل شود، هم ایجاد اشتغال کرده و هم بحث تولید شاهد اقدامات بسیار خوبی خواهیم بود.

جوکار در پایان گفت: منطقه ویژه اقتصادی شهرستان اشکذر ۱۷ سال پیش تصویب شده و مصوبه مجلس را دارد ولی تا الان اقدامی نشده است. هر زمان هم پیگیری می کنیم، می گویند شورای عالی مناطق آزاد تشکیل نشده تا این کار به نتیجه برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه