سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

احداث هزار مسکن طرح اقدام ملی در کهک قم

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم از احداث هزار مسکن طرح اقدام ملی در کهک قم خبرداد.

اقدام ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری موج قم، محمدصادقی در حاشیه بازدید استاندار قم از طرح‌های عمرانی شهرستان کهک، طی سخنانی بیان کرد: کهک تنها شهرستان استان است که ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن در سامانه فعال‌شده است.

وی با تأکید بر اینکه سامانه ثبت‌نام برای شهر کهک تا زمانی که تکمیل ظرفیت شود، بازخواهد بود، عنوان کرد: پالایش افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی نیز آغاز شده و در حال تزریق اراضی برای احداث واحدها برای آنان هستیم.

وی آخرین وضعیت احداث واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در استان را موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: اجرای پروژه‌های طرح اقدام ملی مسکن طبق زمان‌بندی انجام‌شده در حال اجراست و به‌زودی نخستین واحدهای این طرح به مردم واگذار می‌شود.

صادقی بابیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌ها، احداث تک‌واحدی از نقشه‌های اجرایی اراضی ۵۶۰ هکتاری حذف‌شده است، تصریح کرد: قیمت تمام‌شده این واحدهای مسکونی به‌زودی مشخص و اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به احداث تقاطع غیرهمسطح ورودی روستای ورجان، خاطرنشان کرد: متأسفانه به علت تعلل‌ها  و تأخیر در زمان‌بندی‌ها در احداث پل این تقاطع، هزینه اجرای این پل به ۲۰ میلیارد تومان افزایش‌یافته است.

وی بازنگری طرح این تقاطع غیرهمسطح را موردتوجه قرارداد و گفت: به‌منظور کاهش گره‌های ترافیکی آینده این طرح، پروژه موردبازنگری قرار گرفت و در شورای ترافیک کشور مورد تصویب قرار گرفت؛ مدت‌زمان اجرای پروژه ۱۸ ماه بوده که امیدواریم تا اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم بابیان اینکه برای احداث این تقاطع پیمانکار انتخاب شده و عملیات اجرایی آن باقدرت در حال اجراست، یادآور شد: ۴۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان مبلغ قرارداد این تقاطع بوده که با تعدیل حدود ۵۰ میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه