سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

پیش بینی وقوع بارش های رگباری و پراکنده در خراسان رضوی

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: طی این مدت دمای هوا در استان خراسان رضوی نیز تغییرات چندانی نمی‌یابد و ماندگاری هوای گرم تا اواخر هفته جاری ادامه خواهد داشت.

 هواشناسی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، آذر رضایی‌پور کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: وقوع بارش های رگباری و پراکنده تا اواخر هفته جاری در استان به خصوص در شمال غربی آن پیش‌بینی می‌شود.

رضایی‌پور در ادامه این خبر اضافه کرد: همچنین وقوع این پدیده فردا در نیمه جنوبی استان به ویژه در نوار جنوبی و مرز بین خراسان رضوی و خراسان جنوبی دور از انتظار نیست.

وی همچنین متذکر شد: همچنین در مناطق بادخیز نیمه جنوبی و نوار شرقی استان خراسان رضوی، وزش باد به نسبت شدید، همراه با گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا و کاهش کیفیت میدان دید پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در ادامه تاکید کرد: طی این مدت دمای هوا در استان خراسان رضوی نیز تغییرات چندانی نمی‌یابد و ماندگاری هوای گرم تا اواخر هفته جاری ادامه خواهد داشت.

رضایی‌پور اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته دمای هوای مشهد بین ۲۳ تا ۳۷ درجه سلسیوس در نوسان بود و بیشینه دمای هوای امروز مشهد به ۳۸ درجه سلسیوس و کمینه دمای هوای آن به ۲۳ درجه سلسیوس می‌رسد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی یادآور شد: فریمان با کمینه دمای هوای ۱۸ درجه سلسیوس و شهرستان‌های داورزن و مه ولات با بیشینه دمای هوای ۴۲ درجه سلسیوس به ترتیب خنک ترین و گرم‌ترین شهرهای خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

رضایی‌پور در خاتمه این خبر خاطرنشان کرد: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین شدت وزش باد از شهرستان تایباد با ۶۱ کیلومتر در ساعت ثبت و گزارش شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه