سرخط خبرها
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم

یوسف فریادی خبر داد؛

بکارگیری ۴۰۰ تن آسفالت برای لکه گیری محورهای مواصلاتی شهرستان کوثر

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان کوثر گفت: با استفاده از ۴۰۰ تن آسفالت سرد و گرم محورهای مواصلاتی شهرستان کوثر لکه گیری شده است.

آسفالت راه های روستایی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، یوسف فریادی ، رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان کوثر در بازدید از محور اردبیل-سرچم گفت: با حضور گشت راهداری در محورها تاکنون با ابلاغ ۱۶ مورد اخطار کتبی به متخلفان از تجاوز به حریم راه و ساخت وسازهای غیرمجاز در شهرستان کوثر جلوگیری شده است.

وی با اشاره به اینکه در مدت یاد شده راهداران پرتلاش این شهرستان ۱۳۲ کیلومتر از راههای شنی و خاکی را تسطیح،تیغ زنی و رگلاژ کرده اند افزود: ۸۷۵ کیلومتر از کانال های طرفین راه در ۴ ماهه گذشته توسط راهداران پاکسازی شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان کوثر تسطیح، پاکسازی و آزادسازی ۴۳۵ کیلومتر از حریم راهها را در ۴ ماهه گذشته یادآور شد و گفت: راهداران با هماهنگی پلیس راه و با ایجاد محدودیت ترافیکی در محورهای اردبیل – سرچم و گیوی – آبگرم با استفاده از ۵۷۰ نفر ساعت به صورت دستی با صعود به بالای ترانشه سنگ های سست را از ترانشه لق گیری کردند.

فریادی از تعمیر، بازسازی و نصب ۸۶۷ عدد تابلو و علائم در محورهای مواصلاتی شهرستان کوثر خبر داد و گفت: راهداران سیستم روشنایی ۱۲ دستگاه از تونل ها را در ۶ نقطه بصورت مستمر نگهداری کرده اند.

وی شستشوی ۷ هزار عدد از علائم راهداری در راههای مواصلاتی، تعمیر، بازسازی و نصب گاردریل در محورهای مواصلاتی به تعداد ۳۲۰ شاخه، تعمیر، نگهداری و توسعه ۳۱ عدد از چراغهای چشمک زن و چراغهای پلیسی، نصب بازتاب چشم گربه ای در محور اردبیل – سرچم (داخل تونلهای دوازده گانه) تنقیه، لایروبی و تنظیم بستر پل ها و آبروها به تعداد ۱۷دهانه به حجم ۲۳۵متر مکعب، پاکسازی ۱۰۲ متر مکعب از شانه و حریم محورهای مواصلاتی از زباله های ریخته شده و پاکسازی سطح جاده از آثار تصادف، مواد زائد و لاشه حیوانات را از اقدامات مهم راهداران در ۴ ماهه گذشته برشمرد.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان کوثر در ۴ ماهه گذشته از جمع آوری ۱۱عدد از تابلوهای غیر مجاز در محورهای مواصلاتی شهرستان کوثر خبر داد و گفت: راهداران در مدت یاد شده بیش از ۱۰۰ هزار متر مکعب ریزش برداری و سبک سازی ترانشه انجام داده اند.

فریادی با بیان اینکه راهداری شهرستان کوثر مسئولیت نگهداری از ۵۲۰ کیلومتر راه ارتباطی را در حوزه استحفاظی خود بر عهده دارد گفت: از این مقدار ۱۹۰کیلومتر راه اصلی و فرعی، ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و ۱۳۰کیلومتر نیز راه شوسه و خاکی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه