سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

حجت الاسلام والمسلمین شیخ یوسف الناصری:

تبلیغ، اصل جدانشدنی از روحانیت است

معاون حرکه النجبا گفت: مسئولیت تبلیغ هیچ‌گاه از روحانیت دور نمی‌شود و این امر تنها باید برای رضایت خداوند انجام شود.

حجت الاسلام والمسلمین شیخ یوسف الناصری

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت الاسلام والمسلمین شیخ یوسف الناصری معاون حرکه النجبا در ششمین نشست جمعی از منبری‌های جوان هیأت‌های کشور که در قرارگاه منتظران شهادت پلاک۳۱۳ جنب مسجد مقدس جمکران قم برگزار شد، با اشاره به اینکه شیخ عبدالزهرا کعبی، شیخ محمد تقی فلسفی دو مبلغ برجسته در طول تاریخ هستند، اظهار کرد: این دو خطیب هیچ‌گاه از مجالس امام حسین(ع) دور نشدند و از آن به عنوان فرصتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده کردند.

وی با بیان اینکه مسئولیت تبلیغی هیچ‌گاه از روحانیون دور نمی‌شود، مطرح کرد: این موضوع یک تکلیف فقهی است چراکه تاثیر بسیار زیادی در گسترش اسلام دارد.

ایشان با اشاره به اینکه تبلیغ فقط و فقط باید برای خداوند باشد، عنوان کرد: ما برای تبلیغ به یادگرفتن زبان مخصوصا انگلیسی نیازداریم.

وی با بیان اینکه کشورهای اسلامی فتح نشدند، بلکه حاصل تلاش مبلغین بوده است، خاطرنشان کرد: زمانی که تبلیغ از ته دل باشد و تبلیغ انقلابی صورت بگیرد شاهد این چنین نتایج مطلوبی خواهیم بود.

شیخ یوسف الناصری با اشاره به اینکه احساس برای خدمت باید دلی باشد، تصریح کرد: درس اخلاق و زبان برای یک روحانی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با بیان اینکه نتیجه تبلیغ به دست خداوند است، یادآور شد: تبلیغ، نمازجماعت، تدریس و تالیف محوریت فعالیت روحانیون است.

معاون حرکه النجبا با اشاره به اینکه برای پاداش تبلیغ نباید از کسی انتظار داشته باشیم، بیان کرد: در کشورهای اروپایی گوشت ذبح اسلامی گران‌تر است چراکه به این نتیجه رسیدند که ذبح اسلامی نسبت به ذبح خودشان از نظر بهداشتی پاکیزه‌تر است و تمام این موضوعات به دلیل ترویج فرهنگ اسلامی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه