سرخط خبرها
  • تفاهم‌نامه ریلی منطقه آزاد ارس و راه‌آهن امضا شد
  • تارتار: حضور در مسابقات آسیایی حق ما بود/ منتظر رأی استیناف می‌مانیم
  • تأکید اژه‌ای بر تکریم هر چه بیشتر مراجعان به پزشکی قانونی
  • آماده‌سازی ۱۳ پارکینگ در حاشیه آزادراه تهران–کرج–قزوین برای مدیریت تردد
  • استقرار کلاه‌سبزهای ارتش در مرزها‌ی ایران
  • سایت یونانی: طارمی آماده ترک المپیاکوس
  • سرپرست وزارت دفاع:‌ بدون تردید به هرگونه نقض مفاد آتش‌بس، پاسخ خواهیم داد
  • رئیس جمهور: کشور به ‌عمل و تلاش نیاز دارد نه ادعا و شعار
  • رونمایی از نرم‌افزار جامع زائر قائد تسهیل خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می‌شوند
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت

همزمان با عید سعید غدیرخم؛

خط ۲ مترو اصفهان به ایستگاه چهارسو رسید

آئین ورود دستگاه حفار مکانیزه تی.بی.ام به ایستگاه چهارسو روز دوشنبه، ۲۷ تیرماه هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور جمعی از مدیران ارشد استان و مدیریت شهری اصفهان برگزار شد.

مترو اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، استاندار اصفهان در این مراسم گفت: در دوره‌های پیشین مدیریت شهری این نگاه حاکم شد که اگر سایر دستگاه‌ها سهم خود در هزینه عملیات عمرانی را پرداخت نکنند، شهرداری نیز وظیفه خود را انجام ندهد که این موضوع منجر به کندی انجام پروژه‌های عمرانی از جمله مترو شد به نحوی که راه‌اندازی آن سال‌ها به طول انجامید.

سیدرضا مرتضوی تأکید کرد: لازم است از ظرفیت تسهیلات بانکی به خوبی استفاده کنیم تا عملیات عمرانی به سرعت انجام شود و متحمل هزینه‌های ناشی از طولانی شدن پروژه‌ها نشویم‌.

مترو در اولویت پروژه‌های عمرانی استان قرار گیرد

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان هم خط دو قطار شهری را از پروژه‌های عمرانی بزرگ اصفهان دانست و گفت: قرار است عمده عملیات اجرایی این پروژه در بخش نازک‌کاری طی ۴۰ ماه آینده توسط شرکت مپنا انجام شود که به ۵۹۰ میلیون یورو بودجه نیاز دارد.

محمد نورصالحی افزود: انتظار داریم ایستگاه‌های امام حسین (ع) تا شهید حجازی در دوره فعلی مدیریت شهری تکمیل شود که برای این منظور لازم است مترو در اولویت پروژه‌های عمرانی استان قرار گیرد.

او به ضرورت تامین حداقل ۱۲۰۰دستگاه اتوبوس شهری برای ابتدای مهرماه اشاره کرد و افزود: اکنون بیش از ۳۰۰هزار نفر با اتوبوس در اصفهان تردد می‌کنند و پیش بینی می‌شود این تعداد در سال تحصیلی جدید به حداقل ۶۵۰ هزار نفر در روز برسد.

به گفته نورصالحی، برای بازسازی اتوبوس‌های شهر اصفهان ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته است که تأمین آن ضروری است.

محدودیت منابع مالی؛ مهم‌ترین چالش مترو اصفهان

مدیرعامل سازمان قطارشهری اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: مراحل انجام پروژه خط دو مترو با همکاری شرکت مپنا در حال انجام است که پیمانکار ۱۶ ایستگاه این خط مشخص شده و بخش عمرانی ایستگاه عاشق اصفهانی نیز به پایان رسیده است.

سیدمحسن واعظی‌فر با بیان اینکه در مجموع خط دو مترو ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است‌، اضافه کرد: تاکنون یک میلیارد و ۴۰۰ هزار متر مکعب خاکبرداری و ۴۶۰ هزار متر مکعب بتن‌ریزی در این مسیر انجام شده است.

او مشکل اصلی قطار شهری اصفهان را کمبود منابع مالی دانست و خاطرنشان کرد: اگر منابع مالی تأمین شود، می‌توان در کمتر از پنج سال عملیات اجرایی خط دو مترو  اصفهان را انجام داد.

به گزارش موج؛ خط دو مترو اصفهان از ایستگاه میدان شهدای خمینی‌شهر تا دارک، از غرب تا شرق اصفهان به طول ۲۴ کیلومتر امتداد می‌یابد و در مسیر خود از ۲۳ ایستگاه عبور می‌کند.

مترو

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه