سردار غلامرضا سلیمانی:

یکی از اهداف انقلاب، تشکیل حکومت اسلامی است

رییس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: دانشجویان طلایه‌داران دولت اسلامی در تحقق آن و طلایه داران جامعه معنوی خواهند بود و رسالتی بزرگ و تاریخی بر عهده دارند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در سخنانی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب چهار مؤلفه برای حرکت در گام دوم بیان کرده‌اند که محور قرار گرفتن جوانان، امید به موفقیت و پیروزی، روحیه جهادی با تمسک به اسلام ناب و جهش در پیشرفت است.

سردار سلیمانی این سخنان را در مراسم آغاز بیست و هفتمین دوره طرح ولایت دانشجویی اظهار کرد و ادامه داد: دانشجویان طلایه‌داران دولت اسلامی در تحقق آن و طلایه داران جامعه معنوی خواهند بود و رسالتی بزرگ و تاریخی بر عهده دارند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین همچنین متذکر شد: بشریت چشم به ملت ایران دوخته است و آزادیخواهان کشورهای مختلف انقلاب ایران را الگوی خود قرار داده اند و انقلاب اسلامی اهداف و رسالت جهانی دارد و با صف‌آرایی جدیدی در جهان به مدد مسلمانان جهان و بشریت آمده است.

وی در ادامه تاکید کرد: ملت ایران با چشم خود خواهد دید که اسلام سنگرهای کلیدهای جهان را یکی پس از دیگری فتح خواهد کرد ما در مسیر پیروزی های خیره کننده هستیم و نظام سلطه در روند اضمحلال، فروپاشی و ضعف و زبونی قرار دارد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: سفر رییس جمهور آمریکا به مناطق اشغالی نیز نمی‌تواند این روند فروپاشی را تغییر دهد و انقلاب اسلامی با یک برنامه بلند مدت و راهبردی کار خود را آغاز کرده است.

وی ابرای کرد: پیروزی انقلاب در منظومه فکری رهبری اولین مرحله تکاملی و دومین مرحله آن استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی است و عظمت و بزرگی انقلاب باید در این دوران جنگ ترکیبی دشمن بوسیله جهاد تبیین بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

سردار سلیمانی در خاتمه خاطرنشان کرد و گفت: یکی از اهداف انقلاب، تشکیل حکومت اسلامی و تحقق دولت اسلامی و استقرار و زمینه سازی برای ظهور خورشید عظمای ولایت است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه