سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

تداوم رگبار‌های تابستانه باران در ارتفاعات هرمزگان

اداره کل هواشناسی استان هرمزگان اعلام کرد: امروز پدیده شاخص مناطق مرتفع استان، تداوم بارش رگبارهای تابستانه خواهد بود.

باران

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، براساس تحلیل نقشه های هواشناسی هرمزگان، در ساعات عصرگاهی و شب در ارتفاعات استان، رگبار باران و رعد وبرق و افزایش لحظه ای سرعت باد  پیش بینی شده، بنابراین، توصیه می شود با توجه به احتمال تشدید بارش و سیلابی شدن رودخانه های فصلی، از قرارگیری در حریم رودخانه های فصلی در شرق استان خودداری شود.
به گفته اداره کل هواشناسی استان هرمزگان، طی ساعات بعدازظهر و شب در برخی نقاط مرکزی استان و نقاطی از تنگه هرمز نیز احتمال وقوع ناپایداری های موقتی به صورت رگبارهای پراکنده همراه با رعد وبرق و افزایش موقتی سرعت باد وجود دارد.
باتوجه به صدور هشدار اداره کل هواشناسی استان هرمزگان، دریای عمان و شرق تنگه هرمز با افزایش سرعت وزش بادهای جنوب شرقی متلاطم خواهد بود و در ساعات بعدازظهر و شب باتوجه به افزایش ابرناکی در مناطق دریایی استان، به ویژه تنگه هرمز و جزایر خلیج فارس، وقوع رعد و برق و تند باد لحظه ای دور از انتظار نخواهد بود و توصیه می شود در ساعات بعد ازظهر و شب از تردد شناورهای سبک در تنگه هرمز و جزایر خلیج فارس خودداری شود.
بنابراعلام اداره کل هواشناسی استان هرمزگان، روز چهارشنبه ضمن  تشدید بادهای ۱۲۰ روزه در جنوب شرق کشور، همچنان در برخی ارتفاعات استان  هرمزگان با توجه به ماندگاری رطوبت، وقوع رگبارهای موقتی (با شدت کمتر) پیش بینی می شود.


بیشتر بخوانید:

تداوم بارندگی در هرمزگان/ خودداری از تردد شناور‌های سبک و صیادی


گفتنی است از روز چهارشنبه تا جمعه در مناطق شرقی و شمالی استان، افزایش سرعت وزش بادهای گرم و خشک شمال شرقی با احتمال بروز گرد وغبار  مورد انتظار است.
شایان ذکر است از روز چهارشنبه تا جمعه، به ویژه در مناطق شرقی استان، افزایش  نسبی دما خواهیم داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه