سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛

اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی استان در سال زراعی جاری خبر داد.

عنایتی رئیس جهاد کشاورزی مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حسن عنایتی در گردهمایی ستاد برداشت برنج کشور از تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی استان در سال زراعی جاری خبر داد و اظها داشت: کشاورزی مقوله مهم در امنیت غذایی است و لازم است برای رسیدن به تولید پایدار از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنیم.

وی با تأکید بر این نکته که با توجه به ارزش زمین های کشاورزی استان به لحاظ قیمت زمین و اهمیت تولیدات محصولات کشاورزی، اقتصادی شدن فعالیت های کشت و کار  بسیار مهم و ضروری است، ادامه داد: برای کاهش مناسب هزینه های تولید برنج، نهاده های کشاورزی و ماشین آلات باید به درستی مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: حمایت‌های خوبی از توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور صورت گرفته که در کاهش هزینه ها و افزایش کمیت و کیفیت تولید مؤثر بوده است و نیاز و تقاضا در بخش توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در استان زیاد است و دولت نیز به این موضوع اهتمام ویژه ای دارد چرا که حدود ۷۰درصد از تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی امسال بیشتر از سال گذشته شده است.

وی، رویکرد وزارت جهاد کشاورزی را افزایش بهره‌وری با استفاده زا دانش و فناوری های نوین دانست و اظهار داشت: همسو با این رویکرد علاوه بر تأمین بذور گواهی شده، تأمین نهاده ها و توسعه کارنده‌ها و ماشین‌های کشاورزی مورد تأکید است.

عنایتی از مازندران به عنوان استان‌ پرظرفیت در استفاده از ماشین‌های برداشت غلات نام برد و تصریح کرد: بومی‌سازی و تولید داخلی ماشین‌های کشاورزی موردنیاز مورد توجه و حمایت دولت است تا هم هزینه تولید کاهش بیابد و هم مانع خروج ارز از کشور شود.

وی به اهمیت کاهش ضایعات برداشت با استفاده از ماشین‌های مخصوص محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: کاهش قیمت تمام شده ماشین‌آلات کشاورزی همراه با افزایش کیفیت تقاضای کشاورزان است که باید به این نیاز توجه ویژه شود و امروز با اهتمام دولت تعرفه خدمات ماشین‌های کشاورزی به گونه‌ای است که هم کشاورز و هم صاحبان ماشین‌آلات رضایتمندی داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه