مسعود مومنی خبر داد؛

استفاده از روش های نوین آبیاری در۴۰ درصد از مزارع خربزه تایباد

مسئول زراعت جهاد کشاورزی تایباد بیان کرد: سطح زیر کشت محصول خربزه در تایباد، پنج هزار و ۵۰۰ هکتار که نسبت به پارسال تغییری نداشته است.

 نشای خربزه در  گلخانه‌ها

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مسعود مومنی مسئول زراعت جهاد کشاورزی تایباد در خبری اعلام کرد: کشاورزان در ۴۰ درصد از مزارع خربزه تایباد، از روش های نوین آبیاری استفاده کرده اند.

مومنی در ادامه با تاکید بر این میزان کشت تصریح کرد: در ۴۰ درصد از سطح زیر کشت خربزه در تایباد، روش های نوین و جدید آبیاری از جمله آبیاری قطره توسط کشاورزان اجرا شده است که باعث بهره‌وری ۱۰۰ درصدی منابع آبی می شود.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی تایباد همچنین متذکر شد: سطح زیر کشت محصول خربزه در تایباد ، پنج هزار و ۵۰۰ هکتار که نسبت به پارسال تغییری نداشته است.

مومنی در ادامه اضافه کرد: عمده کشت این محصول جالیزی در دشت کرات تایباد انجام می شود و ۴۲ نفر روز در هر هکتار از مراحل کاشت تا برداشت مشغول به کارند.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی تایباد همچنین اظهار کرد: اواسط تیرماه تا مهرماه زمان برداشت خربزه های شیرین تایباد و پیش‌بینی می شود در هر هکتار ۱۵ تن این محصول برداشت شود.

وی در ادامه این خبر با اشاره به نوع کشت این محصول یادآور شد: ۶۰ درصد مزارع به صورت نشایی و ۱۰۰ درصد آنها نیز با استفاده خاکپوش یا مالچ پلاستیکی زیر کشت خربزه رفته است.

مومنی در خاتمه خاطرنشان کرد: اقدامات آموزشی و ترویجی در حال انجام است تا کشاورزان بیشتری به استفاده از روش های نوین زراعت و آبیاری ترغیب شوند و بخش کشاورزی به سمت صرفه‌جویی آبی حرکت کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه