سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

با پیگیری دستگاه قضایی هرمزگان؛

احداث کانال هدایت آب سد بردول در پارسیان

رئیس کل دادگستری هرمزگان از اجرای عملیات احداث کانال هدایت آب سد بردول در شهرستان پارسیان در راستای احیای حقوق عامه و برای پیشگیری از تکرار خسارات ناشی از سیل خبر داد.

سد+بردول

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهارداشت: با توجه به تأکیدات رئیس قوه قضائیه در خصوص لزوم پیش قدم شدن دادگستری ها برای احصای مشکلات و کمک به رفع چالش‌های پیش‌روی دولت و همچنین ارائه راهکارهای مؤثر و برنامه‌ریزی به منظور گره گشایی از مشکلات مردم، با پیگیری دستگاه قضایی استان در راستای احیای حقوق عامه و برای پیشگیری از تکرار خسارات ناشی از سیل در پارسیان، عملیات احداث کانال هدایت آب سد بردول آغاز شد. 

وی در ادامه افزود: در پی مطالبه مردم و گزارش های واصله به دادگستری استان هرمزگان مبنی معطل ماندن پروژه احداث کانال هدایت آب سد بردول در پارسیان و به منظور جلوگیری از سریز آب این سد که هم‌زمان با بارندگی ها‌ی سال گذشته موجب ایجاد سیلاب و تحمیل خساراتی به اموال عمومی و منازل مردم شده بود، با ورود دستگاه قضایی و در نتیجه تعامل و همراهی دستگاه های اجرایی و نمایندگان مجلس با همکاری شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان، آب منطقه ای، شهرداری و اداره راهداری، عملیات اجرایی این پروژه به طول بیش از ۲/۵ کیلومتر آغاز شده است و در مراحل نهایی آن قرار دارد. 

قهرمانی همچنین ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از کانال هدایت آب سد بردول، ضمن جلوگیری از سرریز آب این سد و ساماندهی به وضعیت روان آب ها‌ در مناطق مشرف به پارسیان، از بروز خسارات ناشی از ایجاد سیلاب و آبگرفتگی حاصل از بارش نزولات آسمانی تا حد زیادی جلوگیری شود.

نماینده عالی قوه قضائیه در هرمزگان همچنین در خاتمه تأکید کرد: در راستای دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه و با همکاری و هم افزایی دولت و دیگر دستگاه‌های متولی، رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم در اقصی نقاط استان به صورت مستمر و تا حصول نتیجه نهایی از سوی دادگستری هرمزگان پیگیری خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه