سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

علی اکبری:

شهرداری نقشی در تعیین شبکه معابر پردیسان ندارد

مدیر منطقه هشت شهرداری قم گفت: کل طرح تفصیلی و تعیین شبکه معابر در پردیسان بر عهده راه و شهرسازی است و این معابر توسط نقشه‌های گذشته این اداره کل به شهرداری واگذارشده است.

محمد حسین علی اکبری

به گزارش خبرگزاری موج قم، محمدحسین علی‌اکبری با اشاره به مشکلات شهروندان در خصوص معابر اظهار داشت: کل طرح تفصیلی و تعیین شبکه معابر در پردیسان بر عهده راه و شهرسازی است و این معابر توسط نقشه‌های گذشته این اداره کل به شهرداری واگذارشده است.

وی با بیان اینکه شهرداری تأثیری در عرض معابر پردیسان ندارد، ابراز کرد: در واقع لکه‌گذاری‌ها و کاربری‌ها در منطقه بر اساس نقشه بوده که به شهرداری ابلاغ‌شده و ما تصمیمی برای عرض معابر نداشتیم.

مدیر منطقه هشت شهرداری قم در مورد موضوع ایمنی در واحدهای مسکونی نیز گفت: در مورد مجتمع‌های مسکونی، این پروژه‌ها بعضاً در سنوات گذشته تکمیل‌شده و به بهره‌برداری رسیده‌اند که باید برای اخذ پایان کار اقدام کنند و این امر ملزوماتی داشته که و یکی از ضروریات تائیدیه آتش‌نشانی است.

وی اضافه کرد: متأسفانه برخی حاضر به اخذ این تائیدیه نیستند، چراکه امکانات لازم را در مجتمع ندارند و یا نیازمند اخذ شناسنامه فنی ملکی از سازمان نظام‌مهندسی و یا تائیدیه آسانسور از اداره استاندارد است که بدون این تائیدیه ها پایان کار ارائه نمی‌شود.

علی اکبری با بیان اینکه اخطارهای لازم به هیئت‌مدیره‌های ساختمان‌ها در مورد ایمنی آسانسورها داده‌شده است، گفت: با توجه به اینکه کاربری‌ها مسکونی است، متأسفانه جلوگیری از فعالیت آسانسورهای ناایمن تبعاتی به همراه دارد و تنها در صورت وجود آسانسورهای ناایمن در مجتمع‌های تجاری توانایی پلمپ را داریم که هیئت‌مدیره مجتمع‌ها باید به این قضیه به‌طورجدی ورود پیدا کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه