خلیج فارس متلاطم است

اداره هواشناسی استان هرمزگان گفت: امروز با تداوم فعالیت سامانه فصلی، ناپایداری های جوی و دریایی پیش بینی می شود.

مواج

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، بنابراعلام اداره کل هواشناسی استان هرمزگان، در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات استان، رگبار موقتی باران و رعد و برق همراه با افزایش لحظه ای سرعت باد، پیش بینی می شود و در پاره ای نقاط از شهرستان بشاگرد وقوع تگرگ و سیلابی شدن موقت رودخانه های فصلی دور از انتظار نخواهد بود و بنابراین، توصیه می شود از قرار گیری در حریم رودخانه های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری شود.

براساس تحلیل نقشه های هواشناسی هرمزگان، در جزایر خلیج فارس، طی ساعات صبح، مه صبحگاهی و در طول روز، غبار محلی پیش بینی می شود و شرایط تردد دریایی مساعد خواهد بود.

با توجه به صدور هشدار اداره کل هواشناسی هرمزگان، امروز پنج شنبه، دریای عمان و شرق تنگه هرمز با وزش باد جنوب شرقی متلاطم خواهد بود، از اواخر امشب و اوایل روز جمعه (دهم تیرماه) بر شدت وزش باد جنوب شرقی در این مناطق افزوده خواهد شد و وضعیت دریا نسبتا مواج پیش بینی  می شود، بنابراین توصیه می شود شناورهای سبک و صیادی از تردد دریایی خودداری کنند و تمهیدات لازم در بنادر و اسکله های استان صورت پذیرد.

گفتنی است به لحاظ دمایی، تغییرات قابل ملاحظه ای نخواهیم داشت.

شایان ذکر است تاثیرات سامانه ی فصلی تا بعدازظهر روز چهارشنبه ( ۱۵ تیر) در استان هرمزگان، به صورت رگبارهای موقتی در ارتفاعات و وزش بادهای نسبتا شدید جنوب شرقی  و مواج شدن دریا تداوم خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه