سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

رانندگی در روزهای داغ تابستانی

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: با توجه به افزایش دمای هوا و گرمای طاقت فرسا در روزهای گرم تابستان، رعایت شرایط محیطی و اصول تغذیه ای مناسب جهت رانندگی مناسب و به دور از حادثه امری ضروری است.

رانندگی در تابستان

سرهنگ محمدرضا محمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، بیان کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و گرمای طاقت فرسا در روزهای گرم تابستان، رعایت شرایط محیطی و اصول تغذیه ای مناسب جهت رانندگی مناسب و به دور از حادثه امری ضروری است.

وی گفت: در این راستا لازم است که رانندگان در روزهای گرم روزانه حدود ۳ لیتر آب، آبمیوه یا نوشیدنی بنوشند تا دچار سر درد، مشکلات قلبی، کلیوی و غیره نشوند.

این مقام انتظامی ادامه داد: همچنین سیستم تهویه هوا خودرو نباید روی درجه خیلی سرد کار کند، بطور کلی، اختلاف دمای هوای داخلی و خارجی خودرو نباید بیش از ۶ درجه سانتی گراد باشد.

سرهنگ محمدی تاکید کرد: کودکان خردسال به هیچ وجه نباید در روزهای داغ تابستان در خودرویی که درهایش قفل و شیشه هایش بالاست، تنها بمانند. دمای درون خودرو می تواند در اثر تابش مستقیم نور خورشید در هر دقیقه یک درجه سانتیگراد افزایش یابد و در مدت زمانی کوتاه به بیش از ۷۰ درجه برسد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: پیشنهاد می شود که در این زمینه رانندگان از کفش راحت استفاده کنند، از خودرو خود غافل نشوند، شیلنگ ها، کمربندها، سیستم تهویه، باد چرخ ها و روغن آن را کنترل کنند، در صورت امکان از عینک آفتابی استاندارد استفاده کرده و هنگام رانندگی از آفتابگیرهای مناسب استفاده کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه