English

حسن حشمتی:

قطع برق ۱۰۳ اداره و بانک پرمصرف در مشهد، طرقبه و شاندیز

سخنگوی صنعت برق استان خراسان رضوی بیان کرد: طبق مصوبه هیئت‌وزیران ادارات، بانک‌ها و سازمان‌های عمومی باید مصرف برقشان را در ساعات اداری نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۰درصد و در ساعات غیراداری ۶۰ درصد مصرف جاری‌شان را کاهش دهند.

شرکت برق منطقه ای

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حسن حشمتی سخنگوی صنعت برق استان خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: در یک هفته گذشته برق ۱۰۳ اداره و بانک پرمصرف در شهر مشهد و شهر‌های طرقبه و شاندیز قطع شد.

حسن حشمتی در ادامه این خبر اضافه کرد: درمجموع ۵۰۳ اداره و بانک در شهر‌های مشهد و طرقبه و شاندیز داریم که هفته گذشته برق ۱۰۳ اداره و بانک پرمصرف در این شهرستان‌ها قطع شد.

سخنگوی صنعت برق استان خراسان رضوی تصریح کرد: بیشترین قطعی برق مربوط به چهارشنبه گذشته و ۴۰ ادراه و بانک در یک روز قطع شده است البته در حال حاضر روند قطع برق ادارات و بانک‌ها کاهشی شده و به روزی ۱۰ مورد و کمتر رسیده است.

وی متذکر شد: طبق مصوبه هیئت‌وزیران ادارات، بانک‌ها و سازمان‌های عمومی باید مصرف برقشان را در ساعات اداری نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۰درصد و در ساعات غیراداری ۶۰ درصد مصرف جاری‌شان را کاهش دهند.

سخنگوی صنعت برق استان خراسان رضوی در ادامه یادآور شد و گفت: کنتر‌های برق ادارات و بانک‌ها هوشمند است و اگر مصرف آن‌ها از میزان تعیین‌شده افزایش یابد، به‌صورت خودکار قطع می‌شود

حشمتی خاطرنشان کرد: برق ۴۷ اداره پرمصرف در خراسان رضوی نیز قطع شده است که مربوط به اداراتی در شهرستان‌های نیشابور، قوچان، سبزوار، سرخس، تایباد، تربت‌حیدریه، گناباد، تربت‌جام، فریمان، مه‌ولات، خواف، جوین، کاشمر و چناران می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه