سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

معاون اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی:

نشست مدیران کل تبلیغات اسلامی در مناطق تلفیقی در استان کردستان برگزار شد

حجت‌الاسلام علی‌اصغر کمالی گفت: «نشست سه روزه مدیران کل تبلیغات اسلامی در مناطق تلفیقی» با حضور ماموستا دکتر عبدالسلام کریمی «مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی»- در استان کردستان برگزارشد.

تبلیغات اسلامی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام علی‌اصغر کمالی معاون اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی از «نشست سه روزه مدیران کل تبلیغات اسلامی در مناطق تلفیقی» خبر داد.

وی با بیان اینکه  این نشست سه روزه به‌همت اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی در استان کردستان برگزار شد افزود: این نشست در راستای «هم افزایی و تقویت دین داری در جامعه» اعم از شیعیان و اهل تسنن همچنین چگونگی تعامل بیشتر با مذاهب اسلامی برگزار شد.

به گفته معاون اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی «شناخت بهتر از زیست بوم منطقه و کمک در برنامه‌ریزی»، «تبیین و اجرای برنامه‌های وحدت آفرین در استان کردستان»، «دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و بازدید از برخی از مناطق فرهنگی - مذهبی، مساجد و مدارس علوم دینی در شهرستان‌های سنندج، سقز و مریوان»، «برگزاری کلاس‌هایی جهت آشنایی مدیران کل با جریان‌های مذهبی و انقلابی در استان کردستان» و «بررسی مشکلات پیش رو در راستای تمدن سازی امت اسلامی» از دیگر اهداف این نشست سه روز ه بوده است.

حجت‌الاسلام علی‌اصغر کمالی یکی دیگر از برنامه‌های این نشست را بررسی نقاط قوت و ضعف برنامه‌های اجرایی در عملیات رمضان گذشته در استان‌های تلفیقی و برنامه‌ریزی جهت اجرای هماهنگ برنامه‌ها در عملیات محرم امسال اعلام کرد.

کمالی همچنین در پایان  سخنان خود از حضور حجت الاسلام عزت زمانی معاون فرهنگی، تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی و ماموستا دکتر عبدالسلام کریمی «مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی» به عنوان مهمانان ویژه این نشست خبر داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه