سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

عاملان تیراندازی منجر به فوت در مراسم خاکسپاری دزفول دستگیر شدند

فرمانده انتظامی دزفول با اشاره به تیراندازی منجر به فوت یک نفر در مراسم خاکسپاری گفت: عاملان این تیراندازی در یکی از مناطق دزفول دستگیر شدند.

دستگیری

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان ، سرهنگ روح اله گراوندی یکشنبه شب در تشریح جزئیات این خبر گفت: با توجه به برگزاری مراسم فاتحه خوانی در یکی از مناطق دزفول و تیراندازی منجر به فوت در این مراسم، موضوع شناسایی و دستگیری عاملان تیراندازی به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: کاراگاهان پلیس آگاهی با بکارگیری روش‌های خاص پلیسی و اقدامات اطلاعاتی، فنی موفق به شناسایی چهار نفر از عاملان تیراندازی در مراسم مذکور شدند و پس از هماهنگی با مرجع قضایی طی یک عملیات منسجم پلیسی آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول بیان کرد: در بازرسی از منازل آنان یک قبضه سلاح جنگی کلاشینکف کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به اینکه متهمان در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی اعتراف کردند، افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مقامات قضایی معرفی و از آن طریق روانه زندان شدند.

سرهنگ گراوندی تصریح کرد: تیراندازی با سلاح مجاز و یا غیرمجاز در مراسم عزا یا عروسی ممنوع بوده و مصداق بارز ناامنی است از این رو پلیس و دستگاه قضا بدون اغماض با عاملان تیراندازی و ناامنی برخورد خواهند کرد.

به گزارش ایرنا رسم غلط تیراندازی در آیین عروسی و عزا در شهرهای مختلف خوزستان از جمله دزفول، حوادث زیادی را رقم زده و لازم است شیوخ و متنفذین نسبت به آگاه سازی طوایف و عشیره‌ها درخصوص حذف این رسم غلط اقدام کنند.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه