حسن رضاییان:

هدر رفت و اتلاف ۳۰ درصد آب در شهرستان خواف

رییس امور آب و فاضلاب خواف بیان کرد: حدود ۲۲ درصد از مجموع هدر رفت منابع آبی در این شهرستان مربوط به انشعاب‌های غیر مجاز و هشت درصد مربوط به اتلاف آب به دلیل فرسودگی تجهیزات در خود خطوط انتقال است.

هدر رفت آب

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حسن رضاییان رییس امور آب و فاضلاب خواف در خبری اعلام کرد: ۱۳میلیون مترمکعب آب روزانه از منابع آبی مناطق شهری و روستایی خواف استحصال می‌شود که ۳۰ درصد آن هدر می‌رود.

رضاییان در ادامه این خبر اضافه کرد و گفت: این هدر رفت و اتلاف آب مربوط به مصارف و انشعاب‌های غیرمجاز کشاورزی و خانگی و اتلاف آب در مسیر خط انتقال به دلیل فرسودگی تجهیزات است.

وی همچنین تصریح کرد: ۲۲ درصد از مجموع هدر رفت منابع آبی در این شهرستان مربوط به انشعاب‌های غیر مجاز مانند برخی باغ ویلا‌ها و موزاییک سازی‌ها و هشت درصد مربوط به اتلاف آب به دلیل فرسودگی تجهیزات در خود خطوط انتقال است.

ریس امور آب و فاضلاب خواف متذکر شد: برای کاهش هدر رفت و اتلاف منابع آبی ، اصلاح شبکه‌های آب رسانی چهار روستا با کمک سپاه پاسداران در بخش سلامی از ابتدای امسال آغاز شده است.

وی در ادامه یادآور شد: برای کاهش مشکل تامین و تنش آب در مناطق شهری و روستایی خواف ۲ چاه که در سال ۱۳۹۹ حفر شده بود امسال وارد مدار بهره برداری شد و با بهره برداری از آن‌ها ۲۵ لیتر بر ثانیه به مجموع تامین منابع آبی این شهرستان افزوده شد.

رضاییان در خاتمه خاطرنشان کرد: در نشتیفان این شهرستان که مردمش با مشکلاتی در تامین آب مواجه بودند مجوز حفر یک حلقه چاه با دبی آب ۲۲ لیتر بر ثانیه اخذ شد که با حفر و بهره برداری از آن مشکل مردم این بخش و برخی روستا‌های آن برطرف می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه