سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

منوچهر نورزاده:

نمایشگاه توانمندی های صنعتگران صنایع دستی در نمین گشایش می یابد

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی شهرستان نمین گفت: برای حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان صنایع‌ دستی نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌ های صنعتگران برگزار می شود.

نمایشگاه صنایع دستی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، منوچهر نورزاده ، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نمین گفت: این شهرستان که به‌عنوان شهر ملی گلیم ثبت شده است در حوزه صنایع‌دستی دارای بالاترین شاخص‌های استانی بوده و در این حوزه ظرفیت‌های بالایی دارد.

وی افزود: در نگاه به عملکرد سه ماهه گذشته با تلاش مستمر توانسته‌ایم در صدور مجوزهای سه‌گانه با ثبت تعداد ۱۶۱ صدور و تمدید پروانه تولید انفرادی و ۱۲ مجوز کارت مشاغل خانگی و دو کارگاه غیرمتمرکز  و متمرکز سهم عمده در اشتعالزایی شهرستان داشته باشیم.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نمین با اشاره به شعار سال بیان کرد: تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی امسال جزو برنامه‌های اصلی بوده که برای عملیاتی شدن این مهم رونق و توسعه صنایع‌دستی در بخش آموزش و تولید جزو اولویت‌های مهم به شمار می‌رود.

نورزاده در مورد فعالیت‌های انجام‌شده در این بخش گفت: در شش ماه گذشته در بخش معرفی به تسهیلات مشاغل خانگی تعداد 39 نفر به بانک‌های عامل معرفی و در مجموع یک میلیارد و 795 میلیون تومان به صنعتگران تسهیلات بانکی ارائه شده است.

وی افزود: در بهره‌مندی فعالان این حوزه از تبصره 18 تسهیلات به تعداد 20 نفر ارائه شده که در مجموع این افراد از 6 میلیارد ریال از اعتبارات صندوق کارآفرینی شهرستان بهره‌مند شده‌اند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نمین گفت: برای حمایت و پشتیبانی تولیدکنندگان صنایع‌دستی در نظر داریم با نزدیک شدن به روز ملی صنایع‌دستی با ایجاد نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های صنعتگران این حوزه بتوانیم تولیدات و صنایع‌دستی تلاشگران این عرصه را به نما یش بگذاریم و سعی در بازاریابی و توسعه و تقویت توان اقتصادی هنرمندان شهرستان داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه