سیاوش محمدی خبر داد:

افزایش دمای هوا تا پایان هفته جاری در استان اردبیل

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: دمای هوا در بیشتر مناطق استان به ۳۴ تا ۳۶ درجه سلسیوس افزایش خواهد یافت.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سیاوش محمدی ، مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: بررسی آخرین نقشه های هواشناسی نشان می دهد تا اواخر هفته جاری جوی نسبتاً پایدار در استان خواهیم داشت.

وی افزود: بر این اساس آسمان غالباً صاف تا نیمه ابری، توام با وزش باد خزری (گاهی تند) و همراه با هوای مطبوع بهاری پش بینی می شود.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: دما در مدت مذکور روندی افزایشی خواهد داشت و در شهرستان های کوثر، پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز حتی بیشینه دمای هوا به ۳۴ تا ۳۶ درجه سلسیوس خواهد رسید.

محمدی می گوید: با توجه به شرایط فصلی و محلی و نیز گذر امواج دامنه کوتاه تراز میانی جو، طی ساعات بعد از ظهر و عصر رشد ابرهای همرفتی و رگبار پراکنده باران و رعد و برق (در دامنه کوه ها با احتمال اصابت صاعقه) بویژه در شهرستان های مجاور کوهستان سبلان و کوه های باغرو احتمال می رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه