سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام:

سرانه مصرف آب در استان دو برابر میانگین کشوری است

مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام با اشاره به کاهش شدید بارش‌ها گفت: اگر مصارف آب را مدیریت و اصول صرفه‌جویی در مصرف آب را رعایت نکنیم، با بحران شدید کم آبی مواجه خواهیم شد.

پرویز ناصری مدیرعامل آبفا ایلام

پرویز ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج ایلام اظهار داشت: با توجه به کاهش شدید بارش‌ها وضعیت منابع آبی در اکثر مناطق کشور و به تبع آن استان ایلام مطلوب نیست، ازاین‌رو می‌طلبد مردم همکاری لازم را جهت صرفه‌جویی در مصرف آب و جلوگیری از هدر رفت آن داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام با اشاره به این‌که متأسفانه بین تامین و توزیع آب تعادلی وجود ندارد خاطرنشان کرد: سرانه مصرف آب در کشور ۱۵۰ لیتر است که این سرانه در استان ایلام بیش از ۲ برابر میزان مذکور است.

وی خاطرنشان کرد: انشعابات غیرمجاز، استفاده از آب شرب برای مصارف غیر شرب، فرسودگی خطوط انتقال آب و... از جمله دلایلی است که سرانه مصرف آب در استان را افزایش داده‌است.

ناصری در ادامه عنوان کرد: هرچند طی سال‌های گذشته اقداماتی جهت بهسازی شبکه انتقال آب انجام‌ شده اما این اقدامات آن‌گونه که باید نتوانسته مشکلات این حوزه را مرتفع نماید.

مدیرعامل شرکت آبفا استان ایلام در ادامه با اشاره به این‌که اقدامات مطلوبی در حوزه آبرسانی به روستاها انجام‌شده اضافه کرد: در حوزه شهری جهت اصلاح و بهسازی خطوط انتقال نیازمند اعتبار هستیم تا اصلاحات و بهسازی‌های لازم در این زمینه انجام شود.

 این مسئول با بیان این‌که ضروری است بین تامین و توزیع آب تعادل ایجاد شود و در این زمینه نیازمند همکاری مردم هستیم بیان داشت: شناسایی و قطع انشعابات غیرمجاز، رفع فرسودگی و بهسازی شبکه توزیع، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها جهت فرهنگ‌سازی در مصرف آب و... از جمله اقداماتی است که در دستور کار این شرکت قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان در ادامه به فرارسیدن فصل گرما و لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به کاهش ذخایر آبی ضروری است مردم همکاری لازم جهت صرفه‌جویی در مصرف آب را داشته باشند تا شاهد بروز مشکلی جهت تامین آب در فصل گرم سال نداشته باشیم.

ناصری در پایان با بیان این‌که گشت‌هایی در سطح استان به‌منظور شناسایی انشعابات غیرمجاز و همچنین تسریع در رفع شکستگی خطوط انتقال آب فعال شده اضافه کرد: از اصحاب رسانه درخواست داریم همکاری لازم جهت فرهنگ‌سازی رعایت الگوی مصرف و جلوگیری از هدر رفت آب داشته باشند تا در زمینه تامین آب با مشکل مواجه نشویم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه