سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

علیرضا دلبری:

برداشت گیاه دارویی (آنیسون) شیرین بادیان از مزارع داورزن

مدیر جهاد کشاورزی داورزن بیان کرد: فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعنای فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر عمده گیاهان دارویی کشت شده در شهرستان داورزن هستند.

 گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن در خبری اعلام: از ابتدای سال زراعی کنونی یعنی از مهر ماه گذشته حدود ۱۲۰ گیاه دارویی (آنیسون) شیرین بادیان در این شهرستان برداشت و روانه بازار شده است.

دلبری در ادامه این خبر تصریح کرد: شهرستان داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و برداشت گیاه دارویی شیرین بادیان رتبه نخست را در خراسان رضوی دارد و این گیاه دارویی در بهبود تنفس، کاهش درد و کاهش تشنگی موثر است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن همچنین ادامه داد: میانگین برداشت این گیاه دارویی یک تن در هکتار است که در یک دوره زراعی سه تا چهار ماهه بر روی زمین زراعی مستقر است.

وی تاکید کرد: این شهرستان قطب گیاهان دارویی خراسان رضوی است و هم اکنون ۱۷ رقم گیاه دارویی در بیش از ۲ هزار هکتار از زمین‌های این شهرستان کشت می‌شود.

دلبری اضافه کرد: فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعنای فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر عمده گیاهان دارویی کشت شده در شهرستان داورزن هستند.

وی یادآوری کرد: به منظور جلوگیری از خام فروشی، راه‌اندازی صنایع تبدیلی، تکمیلی و فرآوری محصولات در این شهرستان پیگیری می شود که در این راستا ناحیه صنعتی روستایی بیزه در داورزن ایجاد می‌شود.

دلبری در خاتمه خاطرنشان کرد: حدود چهار هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی ، باغداری و دامپروری داورزن فعالیت دارند و این شهرستان دارای ۲۰ هزار هکتار عرصه کشاورزی شامل ۱۷ هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه