سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

هادی ساربان:

آغاز برداشت گندم و جو از مزارع شهرستان مه ولات

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات بیان کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۳ هزار تن گندم و جو در شهرستان مه ولات برداشت شود که از این میزان ۸۰۰ تن گندم خواهد بود.

برداشت گندم در شهرستان تربت جام

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، هادی ساربان مدیر جهاد کشاورزی مه ولات در خبری اعلام کرد: برداشت از سطح هزار و ۱۰۰ هکتار از مزارع جو و گندم شهرستان مه ولات آغاز شده است.

ساربان در ادامه افزود: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۳ هزار تن گندم و جو در شهرستان مه ولات برداشت شود که از این میزان ۸۰۰ تن گندم خواهد بود و بر اساس پیش بینی صورت گرفته میزان برداشت جو و گندم در سال جاری کاهش خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات همچنین اضافه کرد: متاسفانه خشکسالی و پراکندگی بارندگی‌ها و زمانی نامناسب باران، گرمای زود رس بهاره، تنش‌های دمایی و خشکی، باعث کاهش راندمان مزارع آبی و نابودی مزارع دیم شهرستان شده است.

ساربان در خاتمه این خبر خاطرنشان کرد: برای کنترل و کاهش ضایعات هنگام برداشت محصول، کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات بر امر برداشت محصول نظارت مستمری خواهند داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه