سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

لزوم توجه به کیفیت زیرساخت‌ها:

مدیران رحمت خدا را اسباب زحمت کردند

طی روزهای اخیر پس‌از مدت‌ها انتظار شاهد بارش رحمت الهی در بسیاری از مناطق کشور ازجمله استان ایلام بودیم که این بارش‌ها با توجه به خشکسالی‌های اخیر و همچنین آلودگی ناشی از ورود ریزگردها در هفته‌های گذشته، شادی و خوشحالی مردم به ویژه کشاورزان را بدنبال داشت، ولی این بارندگی‌ها در مدت زمان کوتاهی ضعف زیرساخت های مختلف در این استان را هویدا کرد.

تخریب پل۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج ایلام، قطعا بارش باران نعمت و رحمت پروردگار است اما متأسفانه این نعمت الهی در روزهای اخیر به واسطه ضعف عملکرد مدیران و عدم استحکام زیرساخت‌ها در برخی مناطق اسباب زحمت مردم را فراهم آورد.

تخریب پل‌، سیل‌بند، بلوار و... از جمله خسارات ناشی از بارش‌های اخیر در استان است، بارش‌هایی که شدید و طولانی نبود اما متاسفانه عدم توجه لازم به کیفیت برخی پروژه‌ها و طرح‌هایی که طی سال‌های گذشته در مناطق مختلف شهری و روستایی احداث‌شده سبب شد شاهد ورود خساراتی به این پروژه‌ها باشیم که درنتیجه‌ مشکلاتی برای برخی از مردم به دنبال داشت.

مجید بیگلریان سرپرست ستاد مدیریت بحران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج ایلام با بیان اینکه بارش‌های اخیر خساراتی را به مزارع کشاورزی، باغی و... وارد کرده اظهار داشت: این بارش‌ها در برخی مناطق به تخریب راه‌های عشایر، سیل‌بند، بلوار و ... منجر شد که برآورد خسارت‌ها در حال انجام است.

هرچند مسئولان هرسال برای حل مشکلات زیرساختی در مناطق مختلف برای پیشگیری از حوادث احتمالی نظیر سیلاب وعده می کنند اما به نظر می رسد باید کار جهادی و عملی انجام داد و مسئولان برای این منظور باید در انتخاب پیمانکارانی که پروژه‌های عمرانی را انجام می‌دهند، دقت لازم را داشته باشند تا زیرساخت‌ها به صورت استاندارد شکل بگیرد و در صورت بارش باران به سرعت تخریب نشوند.

براساس گفته کارشناسان هواشناسی بارش‌ها تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت و امید است با توجه به آسیب‌پذیری زیرساخت‌ها در حوزه‌های مختلف طی روزهای آتی شاهد افزایش پیش‌از پیش خسارت در استان نباشیم.

امیدواریم زین پس مدیران کیفیت سازه‌ها را فدای کمیت نکنند و در اجرای پروژه‌های استانی به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند تا شاهد بروز چنین مشکلاتی نباشیم.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه