سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

هوای آلوده اصفهان با ۹ ایستگاه خاموش

کیفیت هوای اصفهان امروز پنجم اردیبهشت ماه با قرار گرفتن روی شاخص ۱۰۷ در شرایط ناسالم برای عموم ثبت شده است.

هوای ناسالم اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، وضعیت کیفی هوا امروز در ایستگاه باهنر با شاخص ۱۵۲ در وضعیت هوای ناسالم برای عموم (قرمز) قرار دارد.

ایستگاه جی با شاخص ۱۰۲، رهنان با شاخص ۱۰۶، فیض با شاخص ۱۰۲، کاوه با شاخص ۱۰۱ و ورزشگاه میثاق با شاخص ۱۱۰ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

دستگاه سنجش کیفیت هوای کلان‌شهر اصفهان در ایستگاه فرشادی با شاخص ۹۴ و میرزا طاهر با شاخص ۹۰ در وضعیت هوای سالم (زرد) است.

دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های احمدآباد، انقلاب، استانداری اصفهان، خرازی، خواجو، رودکی، پروین، باغ غدیر و دانشگاه فعال نیست.

در حال حاضر ایستگاه‌های فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفی هوا در استان به جز شهر اصفهان، مبارکه، شاهین‌شهر و سجزی است که دستگاه سنجش کیفیت هوا در این ایستگاه‌ها هم خاموش است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه