سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سرپرست فرمانداری کاشان:

تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بستر سازی برای سرمایه گذاری جدید در کاشان است

سرپرست فرمانداری کاشان تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با هدف رفع مشکلات پیش روی صاحبان صنایع و بستر سازی برای سرمایه گذاری جدید است.

کارگروه تسهیل شهرستان کاشان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، محمد شریف زارعی در دومین جلسه از کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان کاشان، هدف اصلی از تشکیل این کارگروه رفع مشکلات پیش روی صاحبان صنایع و بستر سازی برای سرمایه گذاری جدید عنوان کرد و گفت: به منظور بررسی و تبادل نظر و هماهنگی برای حل و فصل مشکلات و موانع فرآوری واحدهای تولیدی است.

وی تصریح کرد: رویکرد سرمایه گذاری جدید در منطقه کاشان توجه به استقرار صنایع آب بر، جهت دهی و حمایت سرمایه گذاری هادر حوزه توریسم و گردشگری است‌.

سرپرست فرمانداری کاشان افزود: حوزه اشتغال در شهرستان کاشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تلاش می کنیم همه ظرفیت‌ها را برای حفظ و  افزایش اشتغال و تولید در راستای اسناد بالادستی و قابلیت ها و مزیت نسبی منطقه  فعال کنیم.

گفتنی است؛ در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مشکلات دو مجموعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت:

۱)توسعه شرکت هگزان شیمی بزرگترین تولید کننده نخ های فاستونی و نیمه فاستونی

که جهت ساخت سوله و صدور مجوزهای لازم از سوی شهرداری کاشان و با نظر موافق کارگروه تسهیل و همچنین مساعدت شهرداری مقرر شد مجوزهای لازم از سوی شهرداری کاشان صادر گردد و شرکت فرش ماشینی با ۶۰۰۰ متر مربع زمین و اشتغال ۶۰ نفر موافقت شد.

۲)بحث دیگرصدور مجوز محیط زیست جهت واگذاری برای احداث واحدهای فرآوری سنگ به متقاضیان مطرح و مقرر گردید اداره محیط زیست شهرستان به استناد مجوز کمیسیون ماده ۵ استان اصفهان نسبت به صدور مجوزهای لازم اقدام نماید که با فرآوری سنگ های معدنی برای ۲۰ واحد تولید در منطقه روستای استرک محدوده محور اردهال با اشتغال ۲۰۰ نفر موافقت شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه