سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

آتش سوزی در اراضی جنگلی چاه فعله مهار شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرعباس از مهار آتش سوزی در اراضی جنگلی دست کاشت در محدوه ای به وسعت حدود ۹ هزار متر مربع در منطقه چاه فعله این شهرستان خبر داد.

چاه فعله

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، روح الله وفاکیش رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرعباس اظهار داشت: اطفای این حریق باتلاش ماموران پاسگاه منابع طبیعی و آبخیزداری بندرعباس و همکاری آتش نشانی شهرستان بندرعباس و بخش قلعه قاضی، مهار و از سرایت آتش جلوگیری شد.
وی علت این آتش سوزی را نامعلوم اعلام کرد و گفت: در این آتش سوزی 20 اصل درخت سمر در آتش سوخت و 5 درخت سمر نیز به صورت نیمه سوخت دچار خسارت شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بندرعباس بیان داشت: پاسگاه حفاظت این شهرستان به وظیفه  قانونی خود عمل می کند و به صورت قاطع با افراد فرصت طلب برخورد می کند و همچنان درصد افزایش فرهنگسازی بین اهالی روستائیان هستند که جوامع محلی یاور ما در حفاظت از این سرمایه استانی و ملی باشند.
وفاکیش درپایان افزود: سامانه امداد جنگل و مرتع 1504 به صورت شبانه روزی آماده دریافت اخبار و گزارش های مردمی درخصوص تخریب و تصرف اراضی ملی، آتش سوزی در جنگل ها و مراتع، قاچاق چوب و گیاهان دارویی می باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه