سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

استاندار خوزستان عنوان کرد:

آیین‌ شب قدر در شهرهای نارنجی خوزستان با ۵۰ درصد ظرفیت مجاز برگزار می شود

استاندار خوزستان گفت: برگزاری آیین‌های شب احیا و شب قدر در شهرهای نارنجی کرونایی خوزستان، بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا با ۵۰ درصد ظرفیت در اماکن مسقف، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حداکثر ۹۰ دقیقه مجاز است.

استاندار خوزستان

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان ، صادق خلیلیان روز شنبه در نشست ستاد مدیریت کرونا خوزستان در محل استانداری بیان کرد:برگزاری آیین شب‌های احیا در شهرهای قرمز با ۳۰ درصد ظرفیت دراماکن مسقف، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و حداکثر زمان ۹۰ دقیقه مجاز است؛ همچنین در شهرهای زرد کرونایی با ۷۰ درصد ظرفیت اماکن، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله زدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی و به مدت ۹۰ دقیقه باید انجام شود.

وی گفت: برگزاری آیین شب‌های احیا  در شهرهای آبی کرونایی به لحاظ ظرفیت محدودیتی نداشته و می‌تواند بیش از ۹۰ دقیقه باشد اما رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله زدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی لازم است. 

وی بیان کرد: برگزاری این آیین‌ها در فضای باز، هیچ محدودیتی ندارد اما فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک الزامی است.

خلیلیان ادامه داد: مسوول نظارت بر اجرای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در هنگام برگزاری آیین‌های احیا، بر عهده سازمان تبلییغات اسلامی خوزستان است.

وی افزود: با وجود روند کاهشی شیوع کرونا در استان و کشور، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون همچنان الزامی است.

خلیلیان گفت: اگرچه راهپیمایی روز قدس در فضای باز انجام می‌شود اما رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و زدن ماسک الزامی است و نماز عید فطر نیز باید در فضای باز و با رعایت شیوه‌نامه‌ها و زدن ماسک برگزار شود.

وی با تاکید بر تزریق دُز سوم واکسیناسیون افزود: در قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا خوزستان باید ساز و کارهایی برنامه‌ریزی شود تا افراد جامعه هدف به تزریق دُز سوم واکسن ترغیب شوند. 

استاندار خوزستان گفت: با توجه به اینکه هنوز بیماری ریشه کن نشده و در حال گردش است مراقبت همچنان باید برقرار باشد و نباید عادی انگاری رواج پیدا کند.

هم اکنون ۲ شهرستان خوزستان در وضعیت نارنجی، ۲۱ شهرستان زرد و چهار شهرستان آبی کرونایی هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه