سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

محمدعلی قاسمی:

هنر عکاسی در دوران انقلاب و جنگ تحمیلی راوی رنج‌ها و رشادت‌ها بود

آیین افتتاح خانه عکاسان حوزه هنری با حضور رییس حوره هنری ایلام، معاون فرهنگی حوزه هنری ایلام، مسئول خانه عکاسان حوزه هنری ایلام و جمعی از هنرمندان عرصه عکاسی در سالن آمفی تئاتر حوزه هنری ایلام برگزار شد.

حوزه هنری

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، محمدعلی قاسمی در ابتدای این مراسم با اشاره به نقش هنر عکاسی در جریان انقلاب اسلامی و ثبت لحظه های تاریخی جنبش ملت ایران اظهار داشت: هنر عکاسی چه در دوران انقلاب و چه در دوران جنگ تحمیلی بازتاب دهنده و یکی از رسانه هایی بود که راوی رنج ها و رشادت ها و جانفشانی های ملت ایران در صحنه پرغوغای جهانی بود و به گمان من هنر عکاسی در این دو بزنگاه تاریخی درخشان عمل کرد.

رییس حوزه هنری با تاکید بر حمایت همه جانبه حوزه هنری از هنرمندان متعهد و تولیدکنندگان آثاری درچارچوب های فکری انقلاب، افزود: با حضور جوان‌هایی با تفکر درخشان و پر امید مطمئنا شاهد درخشش آنها در سطح ملی و جهانی خواهیم بود.

رییس حوزه هنری گفت: اهتمام حوزه هنری ، همیشه بر آموزش و تربیت هنرمندان ایلامی و کمک جهت رشد و بالندگی آنها بوده و خواهد بود .

در این نشست رحیم رضاپسند نیز گزارشی از روند تشکیل خانه عکاسان ارائه داد و گفت : برنامه و روند ما در قالب خانه عکاسان، مبتنی بر آموزش و در کنار آن هدایت اعضاء به بازارهای ملی و بین المللی خواهد بود.

وی گفت: همه کسانی که الان عضو خانه عکاسان هستند همگی آموزش های لازم را در زمینه عکاسی دیده و آماده ورود به عرصه عکاسی حرفه ای و حتی تامین زندگی خویش از این طریق هستند.

وی ابراز امیدواری کرد با تمهیداتی که اندیشیده شده این راه به سرانجامی نیکو منتهی شود و کسانی که وارد این ساختار می شوند به مقصود خود که همانا هنر والا و انسانی است دست یابند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه