سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

روح‌الله یوسفی:

۲۵۰ متر شبکه فرسوده آب در بخش گنجوان اصلاح شد

مدیر امور آبفای شهرستان چوار از اصلاح  بیش از ۲۵۰  متر  از شبکه فرسوده  بخش گنجوان خبر داد و گفت:  با این اقدام ۳۰ رشته انشعاب آب نیز  استاندارد سازی شد.

اصلاح شبکه آب

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، روح‌الله یوسفی با بیان اینکه بخشی از شبکه توزیع آب در بخش گنجوان به دلیل فرسودگی و بروز شکستگی فراوان احتیاج به اصلاح و توسعه شبکه آب دارد بیان داشت: این امور  با استفاده از توان داخلی و تامین لوله و اتصالات موردنیاز، اقدام به اصلاح بیش از ۲۵۰ متر شبکه فرسوده آب در بخش گنجوان شهرستان چوار با لوله های  از جنس لوله پلی اتیلن به قطر ۶۳ میلی متر نمود.

مدیر امور آبفای شهرستان چوار با اشاره به اینکه اولویت اصلاح شبکه توزیع آب در مناطق مواجه با مشکل افت فشار و کمبود آب به دلیل اقطار پایین و فرسودگی شدید لوله ها است یادآور شد: عمر مفید بخشی از شبکه های توزیع آب در شهرستان چوار رو به اتمام است و از نظر فرسودگی نیاز به اصلاح دارند.

یوسفی با بیان اینکه هزینه انجام این پروژه از محل اعتبارات داخلی آبفای شهرستان چوار است افزود: امیدواریم که با  تخصیص اعتبارات لازم عملیات تعویض دیگر خطوط فرسوده در نقاط مختلف شهر و روستاهای چوار  با سرعت و کیفیت نیز انجام گیرد که قطعا تاثیرات خوبی در کاهش پرت و تقویت بهداشت آب و نیز ایجاد فشار مضاعف در شبکه را بدنبال دارد.

گفتنی است امور آبفا شهرستان چوار در ماه‌های اخیر اقدامات مطلوبی را در حوزه تعویض و اصلاح شبکه های فرسوده آبرسانی همچنین روستاهای تحت پوشش انجام داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه