سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مهدی دوستی؛

تصویب ۱۰۰۰میلیاردتومان اعتبار برای برق‌رسانی به مزارع پرورش میگو

استاندار هرمزگان با اشاره به انجام اولویت‌بندی برق رسانی به مزارع پرورش میگو گفت: ظرف ۱۰ روز آینده به ترتیب اولویت بندی انجام شده، فراخوان مشارکت در این طرح اعلام می شود.

پرورش+میگو

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان از بررسی دو موضوع مهم در دومین نشست ستاد توسعه شیلات استان در سال جاری خبر داد و گفت: متعاقب سفر رئیس جمهور به هرمزگان، یک هزارمیلیارد تومان برای برق‌رسانی به مزارع پرورش میگو مصوب شد که اجرای آن در افزایش راندمان تولید مزارع موجود و طرح‌های توسعه‌ای بخش شیلات اثربخش است.

وی افزود: بر همین اساس، اولویت‌بندی برق رسانی به مزارع پرورش میگو در نشست امروز مشخص شد و ظرف ۱۰ روز آینده به ترتیب اولویت بندی انجام شده، فراخوان مشارکت در این طرح اعلام می شود.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه دولت در مجموع ۵۰درصد از اعتبارات مورد نیاز برای احداث شبکه فشارقوی و ضعیف را تأمین خواهد کرد، گفت: ۹۰ میلیارد تومان از اعتبارات مربوط به طرح هم اکنون در اختیار استان است و پس از اعلام آمادگی از سوی بخش خصوصی، مرحله نخست عملیات اجرایی طرح به‌سرعت آغاز می شود.

دوستی گفت: با استفاده از اعتبارات این بخش و در صورت استقبال سرمایه گذاران، بدون توسعه سطحی اراضی پرورش میگو، راندمان تولید حداقل دوبرابر افزایش پیدا می کند.

استاندار هرمزگان همچنین از تحقق یک وعده  دیگر دولت در استان خبر داد و افزود: با توجه به برداشت بی رویه، صید غیرمجاز آبزیان و نبود ذخایر جایگزین در کشور، چهار مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در شهرستان‌های بندرلنگه، بندرعباس، جاسک و قشم جانمایی و به تصویب رسید.

وی اضافه کرد: اعتباری نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان نیز برای شروع عملیات اجرایی طرح پیش‌بینی شده که در تقویت ذخایر آبزیان محدوده استان هرمزگان و سایر مناطق خلیج فارس و دریای عمان مؤثر خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه