سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

رئیس اداره قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان خبر داد:

۱۴۰ بقعه استان اصفهان میزبان کرسی‌های تلاوت قرآن کریم در ماه مبارک رمضان

رئیس اداره قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: ۱۴۰ بقعه استان اصفهان میزبان کرسی‌های تلاوت قرآن کریم در ماه مبارک رمضان است.

تلاوت قرآن

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حمید بخشی در خصوص برنامه‌های قرآنی در طرح آرامش بهاری نوروز ۱۴۰۱ در بقاع متبرکه استان اصفهان اظهار داشت: در این ایام با توجه به ابلاغی که برای همه شهرستان‌های استان اصفهان انجام شد در همه ۱۵۰ بقعه برگزار کننده طرح آرامش بهاری به ویژه در لحظه تحویل سال کرسی های تلاوت قرآن، اذان و تواشیح برپا شد و در طول این ایام نیز فعال بود.

وی در ادامه ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان ابراز داشت: برای ماه رمضان نیز در پنج آیتم برنامه‌هایی را در دستور کار داریم.

رئیس اداره قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به برپایی محفل انس با قرآن کریم را در ۴۰ بقعه استان اصفهان گفت: همچنین در ۴۰ بقعه دیگر نیز کرسی تلاوت و تفسیر قرآن برپا خواهد شد.

وی تصریح کرد: در همه این امامزادگان نیز کرسی تلاوت اذان گاهی را داریم به صورت زنده داریم.

بخشی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآنی و محافل اجتماع قرآن در امامزادگان استان اصفهان تصریح کرد: همچنین در ۶۰ امامزاده استان نیز جزء خوانی را داریم که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است.

وی تاکید کرد: برنامه ویژه امسال برای تلاوت قرآن در امامزاده ابراهیم نرمی برگزار می‌شود که این برنامه به صورت زنده هر روز از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹:۳۰ از شبکه مرکز اصفهان و آموزش پخش می‌شود.

رئیس اداره قرآنی اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در خصوص استفاده از قاریان در این محافل نیز گفت: در مخافل قرآنی از برترین‌های استانی و شهرستانی برای قرائت قرآن استفاده می شود، در برنامه ویژه امامزاده نرمی نیز از قاریان استانی و ملی بهره خواهیم برد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه