سرخط خبرها
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است

میزبانی یزد از مسافران نوروزی با ایجاد سفرهای ارازن قیمت

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد با اشاره به برنامه‌ریزی استان برای فراهم کردن سفرهای ارزان قیمت به یزد، از آمادگی استان یزد برای میزبانی از مسافران نوروزی این استان با هر شرایط اقتصادی در موج دوم سفرها خبر داد.

احمد آخوندی

به‌گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد، احمد آخوندی مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، ضمن اشاره به اسکان ۸۷ هزار مسافر نوروزی تنها طی روز گذشته، اظهار کرد: تاکنون ۳۵۰ هزار مسافر نوروزی در اماکن اقامتی این استان اسکان داشته‌اند و استان آمادگی دارد در موج دوم سفرهای نوروزی نیز امکان اسکان تمام مسافران را فراهم کند.

وی گفت: تمام تلاش استان بر این است که در راستای فراهم کردن سفرهای ارزان قیمت به یزد، همه مسافران با هرگونه شرایط اقتصادی و مالی را در استان اسکان دهد تا از گردشگری یزد در ایام نوروزی بهره‌مند شوند.

آخوندی با بیان این که براساس پیش بینی‌های هواشناسی طی روزهای پنجشنبه و جمعه(امروز) وضعیت جوی ناپایداری را در استان به همراه طوفان و گردو خاک شاهد هستیم که در همین راستا نیز طی این دو روز تمامی کمپ های کویری یزد تعطیل و تدابیری اندیشیده شد تا مسافرانی که در فضای باز اسکان داشتند با مهیا شدن سالن نمایشگاه‌های بین المللی یزد  همکاری هیات امناء حسینیه‌ها و بقاع متبرکه در فضاهایی مسقف اسکان داده شوند.

وی خاطرنشان کرد: حتی مسافرانی که فاقد وسایلی مانند پتو بودند، با در اختیار دادن این وسایل در فضاهای مسقف اسکان شدند و آمادگی داریم در موج دوم سفرهای نوروزی نیز با توجه به این در بسیاری از استانهای جنوبی شرایط جوی نامساعد است ولی یزد از شرایط خوب آب و هوایی برخوردار است، میزبان مسافران نوروزی باشیم و سفری خاطره‌انگیزی برای آنها رقم بزنیم.

مدیر کل میراث فرهنگی یزد در پایان با بیان این که خوشبختانه یزد بالاترین میزان رضایت مسافران نوروزی در کشور را تاکنون به خود اختصاص داده است، از مسافران نوروزی تقاضا کرد تا در صورت تمایل سفر به یزد، قبل از سفر نوروزی به این استان از طریق سامانه تلفنی ۳۳۵۲۱-۰۳۵ درخصوص اسکان خود برنامه‌ریزی کنند و هرگونه مشاوره و سئوالی دارند از این طریق جویا شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه