علی محمدیان خبر داد:

بستری ۱۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در شبانه‌روز گذشته ۱۴ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند.

بیمار کرونایی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، علی محمدیان ، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در شبانه‌روز گذشته ۱۴ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند و یک مورد فوت ناشی از این بیماری ثبت گردید.

وی افزود: بر این اساس بیماران بستری در مراکز درمانی به ۱۰۷ نفر رسید و خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶ بیمار کرونایی نیز با وضعیت مناسب از مراکز درمانی استان اردبیل ترخیص شدند.

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ، متاسفانه در این مدت یک بیمار کرونایی نیز فوت کرد و ۳۸ بیمار نیز با وضعیت وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

محمدیان به تزریق ۲ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۶۰۶ دُز واکسن کرونا تا به امروز اشاره کرد و گفت: از این میزان، ۹۵۷ هزار و ۶۷۸ دُز مربوط به مرحله اول و ۸۳۳ هزار و ۹۳۶ دُز مربوط به مرحله دوم و ۳۷۳ هزار و ۱۰ دُز مربوط به مرحله سوم است.

وی بیان کرد: براساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستان های اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال، سرعین و نیر در وضعیت نارنجی و شهرستانهای بیله سوار، اصلاندوز، گرمی، کوثر و نمین در وضعیت زرد قرار دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه