سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

حسن بهرام‌نیا:

شهدا و خانواده‌های معظم شاهد جایگاه ویژه‌ای نزد مردم دارند

استاندار ایلام صبح امروز در جلسه‌ای با حضور نخبگان شاهد و ایثارگر با بیان این‌که خانواده‌های شهدا چشم‌وچراغ ملت هستند اظهار داشت: خانواده‌های شهدا میراث‌داران خون شهدا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و باید جهت خدمت به آن‌ها تلاش شود.

استاندار ایلام

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری موج ایلام، حسن بهرام‌نیا در این نشست اظهار داشت: جایگاه خانواده شهدا نزد ملت جایگاه بی بدیلی است و قطعا فرزندان شاهد یادگار عزیزانی هستند که برای حفظ ارزش‌های اسلام و دفاع از نظام و آب و خاک جان خود را فدا کردند.

استاندار ایلام ادامه داد: من به عنوان نماینده عالی دولت در استان طی ۳ ماه گذشته تلاش کرده‌ام دیدارهایی با خانواده شهدا، جانبازان و... داشته باشم زیرا قطعا خانواده‌های شهدا میراث دار گنج‌های ماندگار و چشم و چراغ ایران اسلامی هستند.

وی ادامه داد: خدمت به مردم استانی که با وجود آمار جمعیتی پایین نسبت به سایر استان‌ها شهدای بسیاری را تقدیم نظام و انقلاب کرده‌ است، یک افتخار محسوب می‌شود و قطعا تلاش ما بر این است به فرزندان شهدا، جانبازان و... به نحو احسنت خدمت نماییم‌.

بهرام نیا افزود: دیدار با خانواده شهدا یک نقطه قوت برای پیشبرد اهداف فرهنگی و توسعه استان محسوب می‌شود.

استاندار ایلام در پایان با اشاره به اینکه باید با تکریم خانواده شاهد دین خود را نسبت به شهدا ادا نماییم اضافه کرد: با توجه به ظرفیت محدود استان و شرایط اداری، نمی‌توان از تمامی فرزندان شهدا در ادارات بهره‌مند شد اما باید تلاش کنیم از این عزیزان به‌عنوان مشاور و راهنما استفاده نماییم زیرا فرزندان شهدا حافظ ارزش‌های متعالی پدران خود هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه