رئیس جامعه بومگردیهای یزد؛
بیش از ۷۰ درصد از نیروهای بوم گردی به علت کرونا از این شغل خارج شدند
رئیس جامعه بومگردیهای یزد با بیان اینکه در یزد به واسطه تبعات کرونا بیش از ۷۰ درصد از نیروها خارج شده اند، گفت: باید تمهیداتی بیندیشیم و از راه های دیگری وارد شویم و اگر بتوانیم در قالب قانونی مشخص، از توصیح دادن افراد بدون کارت ممانعت کند.

به گزارش خبرگزاری موج یزد، علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی در جمع تشکل های گردشگری استان یزد، با بیان اینکه گردشگری هنوز نتوانسته جایگاه خود را در کشور داشته باشد، گفت: ما در حوزه انرژی همکاری لازم را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در نظام اداری کشور گردشگری قوی دیده نشده است، گفت: استصالیه ای نوشته ایم که اگر به مجلس برسد تعرفه خدمات ارزانترین قیمت بعد از تعرفه عمومی است.
معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه سران سه قوا در مورد تعرفه گاز تصمیماتی گرفتند، گفت: معافیت مالیاتی سال بعد تمام میشود و آغاز یک درگیری جدید خواهد بود.
به گفته این مسئول در خصوص مالیات ارزش افزوده ایراداتی وجود دارد.
وی در مورد شورای شهر و شهرداری ها و مکاتبه با این افراد گفت: در قانون تجمیع عوارض در خصوص تابلوها و ساماندهی این بخش هم مکاتبه شده است.
وی به مشکلات سامانه جانا تصریح کرد: من نیز در پی رفع این مشکلات هستم.
وی با بیان اینکه رایزنهای اقتصادی یک روز دوره گردشگری میبینند، گفت: رایزنهای فرهنگی نیز دوره خواهند دید.
احمد آخوندی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد در نشست با تشکلهای گردشگری استان یزد با بیان اینکه تشکل های استان یزد پیشرو هستند، گفت: تلاش میکنیم که اتفاقات خوبی را به واسطه اقدامات تشکل ها داشته باشیم.
وی با بیان اینکه برنامه جامعی با نظر بخش خصوصی تدوین خواهیم کرد، گفت: خوشه گردشگری را راه اندازی کردیم و فردا جلسه راهبردی آن خواهد بود و شرکت شهرکها حمایت لازم را از این برنامه ها خواهیم داشت.
علی اصغر نبیل نایب رئیس جامعه هتلداران استان یزد با بیان اینکه ظرفیت هتلهای یزد نسبت به سنوات گذشته افزایش چشمگیری داشته است، گفت: مردم یزد مهمان نواز هستند و همین مساله باعث شده که یزد بتواند با تنوع گردشگری جذب گردشگوران را داشته باشد.
وی با بیان اینکه اقدامات دوره مدیرکلی سیدمصطفی فاطمی بسیار دوره مدیریتی خوبی بود، اظهار کرد: باید مدیریت واحدی برای گردشگری داشته باشیم هر چند در دنیا شهرداران تصمیم گیرنده هستند اما در یزد بعصا شهرداران تصمیمات غیرهمسویی اخذ میکنند.
وی با بیان اینکه شهرداری و شورای شهر کمک کننده نیستند بلکه مانع نیز ایجاد میکنند، گفت: برخی از مسائل ملی است مانند انرژی و نیروی انسانی و کمبود شدید آن را باید حل کنیم و نمیدانیم تا چه میزان میتواند وزارت در این حوزه همراهی کند.
وی با بیان اینکه انتظار داریم بابت مصوبه مجلس در خصوص تغییر کاربری طرحهای اقامتی و اخذ هزینه توسط شهرداریها همراهی نمیکنند، گفت: گردشگری بلافاصله با کوچکترین مسئلهای دچار آسیب میشود و لازم است حمایت از این صنعت واقعی و عملی باشد.
نبیل با بیان اینکه تغییر کاربری مربوط به هتل کارخانه یزد به عنوان یک مجموعه بسیار بزرگ با هزینه بخش خصوصی و بدون حمایت دولتی در حال ایجاد است، گفت: متاسفانه بجای همراهیها شاهد برخی از مانع گذاریهای بخش دولتی هستیم.
وی با بیان اینکه کشاورزان بیمه جبران خسارت دارند گفت: در کشاورزی حق کارفرما را دولت پرداخت میکند اما برای یزد کم ابخواه که داد میزنیم به سمت گردشگری بروید چرا این مسئله و بیمه ای برای جبران شرایط وجود ندارد.
علی داد و علی دهقان یکی از دیگر هتلداران یزد به مشکلات تامین اجتماعی و امهال نشدن اقساط انتقاد کردند.
پیری با بیان اینکه شهرداریها هزینه حق پارکینگ از ما دریافت میکنند، گفت: موضوع حق پارکینگ مسئلهای است که بهره بردار و مدیر اقامتگاه نمیتواند این هزینه را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه نرخ گذاری دیگر استانها بسیار پایین است، گفت: بومگردیها در سامانه جانا شرایط بسیار دشواری در نظر گرفته اند.
مهدی رجایی فر نایب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد با بیان اینکه بحث ویزا بزرگترین مشکل ما این است که ۱۵ تا ۲۰ روز طول میکشد و انگلیسی و آمریکا و کانادا تا یک ماه طول میکشد.
وی با بیان اینکه وزارت امور خارجه نیز جوابگو نیست و این بازه زمانی از سه روز به این میزان ارتقا یافته است، گقت: در همین مدت ما بسیاری از مسافران خود را از دست داده ایم و دوباره مسائل متعددی در این شرایط کرونایی ایجاد خواهد شد.
این مسئول با بیان اینکه ۱۱۲ دفتر در استان یزد وجود دارد، گفت: اداره تامین اجتماعی و دارایی بسیار ما را مورد بیمهری قرار داده اند و در خصوص امهال وامها نیز ما با همین مشکل روبرو هستیم.
وی با بیان اینکه مشکلات ایجاد شده منجر شده تا ما در پذیرش کارآموز دچار مشکل شویم، گفت: متاسفانه در خصوص بیمه تامین اجتماعی دچار مشکل هستیم و روند به گونه ای است که ما ریزش بیش از ۵۰ درصدی را داریم.
وی تاکید کرد: ما به دنبال سختگیری ارگان ها با کمبود و کاهش شدید نیروی انسانی روبرو هستیم.
احمدرضا موحد با بیان اینکه در وزارت خانه برنامه ای ببندید و به بخش خصوصی اعتماد کنید، گفت: یک بام و دو هوای تصمیم گیری کشور را در تصمیم گیری ها شاهد هستیم و خواهشمندیم که تصمیمات کلان بگیرید.
رسول جلال الدینی رئیس جامعه بومگردیهای یزد با بیان اینکه در یزد به واسطه تبعات کرونا بیش از ۷۰ درصد از نیروها خارج شده اند، گفت: باید تمهیداتی بیندیشیم و از راه های دیگری وارد شویم و اگر بتوانیم در قالب قانونی مشخص، از توصیح دادن افراد بدون کارت ممانعت کند.
وی با بیان اینکه رتبه بندی راهنمایان گردشگری در قالب دوره های بازآموزی را باید داشته باشیم، گفت: آزانس داران اینطور میتوانند اعتماد بیشتری به راهنمایان کنند و خدمات بهتری بدهند.
این مسئول با بیان اینکه برخی از منابع کتبی تجدید چاپ شود، گفت: باید بتوانیم در این حوزه برخی از منابع را برای راهنمایان دردسترس کنیم.
داوود دهقانی نیز نایب رئیس جامعه راهنمایان گردشگری با بیان اینکه ضعف اساسی ما تولید محتوای گردشگری است، گفت: هیچ محتوایی در یوتیوب و فضای مجازی ضعیف است و باید هزینه محتوا را به راهنمایان بدهیم و ازین ظرفیت استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در یزد سایت جامع گردشگری وجود ندارد، گفت: هیچ کسی مثل یک راهنما که دغدغه گردشگران را میشناسد، میتوان از راهنمایان استفاده کرد.
محسن حاجی سعید نیز ازحمایت معاون گردشگری وزیر از راهنمایان گردشگری تقدیر کرد و گفت: ساماندهی تعطیلات یمی از خواسته های اصلی ماست و خاستگاه اصلی آنها یزد است و میتواند دستاورد دولت باشد.
وی با بیان اینکه نباید ارزش ریالی در نظر گرفته شود، گفت: کارت راهنمایان گردشگری سالانه تمدید میشود در حالی که آیین نامه آن سه ساله است.
وی با بیان اینکه جنس راهنمایان کارگری است، گفت: ما فاقد خانه هستیم و نیاز به حمایت جدی داریم.
هما خورشیدی معاون گردشگری یزد با بیان اینکه گواهینامه الکترونیک نداریم گفت: پیشنهاد دادیم که یک نیروی کارشناس تخصصی مرتبط به بخش الکترونیک را داشته باشیم و باید روابط عمومی در این باره اقدام کند.
وی با بیان اینکه سایت هایی هستند که اقامتگاه های غیرمجاز را در این سایتها معرفی میکنند و ما نمیدانیم در این باره چه کنیم.
ارسال نظر