سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران مطرح کرد:

بهداشت و سلامت در مدارس آسیب‌پذیر و لازم‌التوجه بیشتر در معرض خطر است

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران گفت: بهداشت و سلامت در مدارس آسیب‌پذیر و لازم‌التوجه بیشتر در معرض خطر است.

آموزش و پرورش مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، قاسم مهدوی در جلسه طرح ارتقاء بهداشت مدارس که در دفتر معاونت آموزش ابتدایی استان برگزار شد، اظهار داشت: در بین نهادهای اجتماعی کشور، مدرسه از مهم‌ترین نهادهای سازمان یافته رسمی است که باید با فراهم نمودن محیطی سالم و بهداشتی به جسم و روان کودکان جامعه امکان شکوفایی بدهد.

وی با بیان اینکه مدرسه باید دانش‌آموزان را نسبت به دیگر اشخاص، خانواده و اجتماع مسئول سازد، ادامه داد: رعایت استانداردهای لازم درباره بهداشت مدارس، پیش‌نیاز یادگیری محسوب شده و در مدارس آسیب‌پذیر و لازم‌التوجه حوزه بهداشت و سلامت بیشتر در معرض خطر است و از نظر اقتصادی بهره‌دهی مطلوب و سرمایه‌گذاری در این امر چه از نظر مادی و چه از نظر نیروی انسانی جز با تأمین سلامت دانش‌آموزان میسر نمی‌شود.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه دفتر توسعه عدالت آموزشی وزارت در زمینه بهداشت و سلامت قدم‌های مثبتی برداشته، گفت: نیاز است با استفاده از ظرفیت نهادهای درون سازمانی و برون سازمانی نسبت به رفع مشکلات مدارس روستایی و عشایری به‌ویژه در زمینه بهداشت اقدام شود و سلامت دانش‌آموزان و رعایت اصول بهداشتی از ضروریات نیاز امروز جامعه ما و مدارس است.

وی تصریح کرد: تحقق این هدف مستلزم برنامه‌ریزی صحیح و مستمری است که در گذر از دوران تحصیل در دوره‌های مختلف به دانش‌آموزان این امکان را بدهد که حالات، رفتار و روش خود را در مسائل مربوط به سلامتی و بهداشت اصلاح کنند و به تدریج عادات صحیح بهداشتی و سازنده را جایگزین آنها سازند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه