سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مرکز داده شهرداری قم احداث شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: مرکز داده شهرداری قم با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی احداث شد.

مرکز داده

به گزارش خبرگزاری موج قم، کوروش محمدحسینی با اشاره به احداث مرکز داده شهرداری قم اظهار داشت: احداث این مرکز با هدف ایجاد یک مرکز پردازشی، ذخیره داده و جمع‌آوری داده و همچنین نگهداری و پشتیبانی متمرکز کلیه سرورها و سامانه‌های شهری از سال ۹۸ آغاز شده است.

وی با بیان اینکه ارائه دسترسی شبانه‌روزی به اطلاعات و احداث یک زیرساخت قابل اعتماد به منظور به حداقل رساندن احتمال اختلال برای انجام عملیات IT از دیگر اهداف این مرکز داده است، ابراز کرد: این مرکز با اعتباری بالغ‌بر ۶۰۰ میلیارد ریال احداث شده است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم ادامه داد: مرکز داده شهرداری قم در مساحت ۱۲۰ مترمربعی در ساختمان مرکزی شهرداری احداث و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ویژگی‌های بارز این مرکز داده را مورد توجه قرار داد و گفت: امنیت و پایداری سرورها، توسعه آسان، مدیریت آسان، ضریب اطمینان و دسترسی بالا، افزونگی جهت کاهش اثر خرابی و امکان بهره‌برداری از قدرت گروه عظیمی از سرورهای کامپیوتری، منابع پردازشی و ذخیره‌سازی را در شبکه‌ای خصوصی (Private Cloud)، شبکه‌ای عمومی(Public Cloud) و یا ترکیبی از این دو از ویژگی‌های بارز مرکز داده یا دیتاسنتر شهرداری است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه