سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

علی محمدیان خبر داد:

۳۹ بستری جدید کرونایی طی شبانه روز گذشته در اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: طی شبانه روز گذشته ۳۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

بیماری کرونا

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، علی محمدیان ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: طی شبانه‌روز گذشته، ۳۹ مبتلای جدید کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که طی این مدت خوشبختانه هیچ مورد فوتی ناشی از این بیماری ثبت نشده است.

وی افزود: شمار کل بیماران بستری کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل به ۱۵۴ نفر رسید که نسبت به روز قبل ۲ نفر کاهش داشته است.

به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در حال حاضر ۲۹ بیمار بدحال نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند همچنین خوشبختانه ۴۱ بیمار نیز در ۲۴ ساعت گذشته با بهبودی نسبی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.

محمدیان بیان کرد: ۲ میلیون و ۳ هزار و ۹۶۸ دُز واکسن کرونا در استان اردبیل، تزریق شده است که از این تعداد، ۹۲۱ هزار و ۶۸۳ دُز مربوط به مرحله اول، ۸۱۲ هزار و ۴۸۷ دُز مربوط به مرحله دوم و ۲۶۹ هزار و ۷۹۸ دُز مربوط به مرحله سوم واکسیناسیون است.

وی افزود: براساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستان مشگین شهر در وضعیت قرمز، شهرستان پارس آباد در وضعیت نارنجی، شهرستانهای اردبیل، خلخال، بیله سوار، گرمی، سرعین، نیر، کوثر و نمین در وضعیت زرد و شهرستانهای اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه