سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

نایب قهرمان وزنه‌برداری جهان:

شغل ندارم!

دارنده دو مدال نقره و یک مدال برنز وزنه‌برداری جهان گفت: مهمترین دغدغه من نداشتن شغل مناسب و مسکن است، چرا که تنها راه درآمد من حضور در تیم‌های لیگ برتری است و با قراردادی که در لیگ می‌بندم فقط هزینه‌های آماده سازی در مسابقات را می‌توانم پرداخت کنم.

وزنه

به گزارش خبرگزاری موج البرز، میر مصطفی جوادی نایب قهرمان دسته ۸۱ کیلوگرم وزنه برداری جهان که اخیراً در تاشکند ازبکستان برگزار شد، گفت: من همه تلاشم را برای برافراشته شدن پرچم کشورم در مسابقات جهانی انجام دادم، اما انتظار داشتم مسئولین در استقبال و تقدیر از من جدی‌تر بودند تا انگیزه من برای مسابقات آتی بیشتر شود.

نایب قهرمان وزنه برداری جهان گفت : متاسفانه وزنه برداری در طی این چند سال در شرایط خوبی قرار ندارد و شرایطی که یک ورزشکار حرفه‌ای برای اعزام به مسابقات باید داشته باشد فراهم نمی‌شود.

 وی افزود: در مسابقات اخیر جهانی که در تاشکند ازبکستان برگزار شد، ۱۰ ورزشکار آقا و سه ورزشکار خانم از ایران به این مسابقات اعزام شدند که بنده توانستم در هر شش حرکت موفق شوم و دو نقره و یک برنز مسابقات جهانی را به دست بیاورم.

میر مصطفی جوادی اظهار کرد: مهمترین دغدغه من نداشتن شغل مناسب و مسکن است، چرا که تنها راه درآمد من حضور در تیم‌های لیگ برتری است و با قراردادی که در لیگ می‌بندم فقط هزینه‌های آماده سازی در مسابقات را می‌توانم پرداخت کنم.

وی افزود: قبل از مسابقات جهانی سه ماه در اردوی تیم ملی بودم که در طی این سه ماه هیچ حقوقی دریافت نکردم.

به گزارش ایسنا میر مصطفی جوادی از سن ۱۷ سالگی وارد اردوی تیم ملی شد، در سن ۱۹ سالگی به مسابقات بین الملی اعزام و توانست نقره و برنز مسابقات آسیایی در رده جوانان و مدال برنز آسیایی در رده بزرگسالان را به دست آورد. وی در مسابقات اخیر که در تاشکند ازبکستان برگزار شد توانست دو مدال نقره و یک مدال برنز بزرگسالان جهان را بدست بیاورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه