سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

۱۵۱ کردستانی در مهرواره قرآنی طاها رقابت می‌کنند

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور گفت: ۱۵۱ نفر از طلاب خواهر و خانواده طلاب و روحانیون استان در مهرواره قرآنی طاها شرکت کرده‌اند.

حجت الاسلام عسکری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، حجت الاسلام سعید عسکری  پیش از ظهر امروز سه شنبه در مراسم افتتاحیه مهرواره قرآنی طاها که امروز در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد اظهار کرد: مسابقات طلاب و روحانیون چندین سال است در سطح استان برگزار می‌شود اما متاسفانه سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی تعطیل شد.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خاطرنشان کرد: امسال این دوره مسابقات تحت عنوان مهرواره قرانی طاها با شعار قرآن کتاب زندگی در سطح استان طی ۲ روز در شهرستان‌های سنندج و سقز برگزار می‌شود‌.

 عسکری با بیان اینکه مهرواره قرآنی طاها از امروز در سنندج کلید خورده است افزود: فراخوان این مهرواره قرآنی از ابان ماه شروع شد و در بازه زمانی تعریف شده در مجموع ۱۵۱ نفر شرکت کردند که در ۲۵۷ نفر رشته ثبت نام و در سه بخش رشته شامل قرائت، ترتیل ،مفاهیم ،نقاشی و ...باهم به رقابت می‌پردازند.

وی با بیان اینکه این دوره مسابقات امسال با رعایت کامل شیوه نامه‌های کرونایی و در دو قالب حضوری و مجازی برگزار می‌شود گفت: استان کردستان در رشته قرائت در شهر سنندج و سقز برگزار می‌شود.

 مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در ادامه به جایگاه قرآن از منظر رسول اکرم پرداخت و عنوان کرد: آنچه درباره قران از کلام پیامبر اسلام به ما رسیده این است که قران صرفا ویژه مجالس ختم نیست و آیات آن باید در عرصه‌های مختلف زندگی بشر رهنمون کننده و هدایت کننده باشد.

وی خاطرنشان کرد: باید به نحوی عمل کنیم که قرآن در تمام زوایای زندگی‌مان جاری و ساری و عملی شود.

عسکری برگزاری مسابقات قرآنی را یکی از راه‌های عملیاتی کردن قرآن در زندگی انسان دانست و عنوان کرد: ثواب یک ختم قرآن برابری می‌کند با رسالت ۳۱۳ پیامبری که ابلاغ رسالت کرده باشند و رسالت را تمام کرده باشند.

  مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در پایان با بیان اینکه این دوره مسابقات در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می‌شود و نفرات اول تا سوم هر رشته به بخش کشوری راه پیدا می‌کنند و با نفرات برتر سایر استان‌ها به رقابت می‌پردازند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه