به مدت یک هفته؛

راه اندازی بیمارستان صحرایی نیروی دریایی سپاه در سیریک

فرمانده نیروی دریایی سپاه از راه اندازی بیمارستان صحرایی نیروی دریایی سپاه در سیریک خبرداد

بیمارستان صحرایی+سیریک

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسم راه اندازی این بیمارستان گفت: این بیمارستان در راستای منویات رهبر معظم انقلاب برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و به مدت یک هفته راه اندازی شده است.

سردار علیرضا تنگسیری افزود: این بیمارستان شامل بخش‌های مربوط به پزشک عمومی، متخصص، پزشک زنان و زایمان، ارتوپدی، اتاق عمل، جراحی عمومی، پزشک قلب، پزشک متخصص اطفال، دندان پزشکی، چشم پزشکی، آزمایشگاه، رادیولوژی، سونوگرافی، فوریت‌های پزشکی و بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) است.

به گفته سردار تنگسیری، این بیمارستان بصورت رایگان صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر و عصر‌ها از ساعت ۱۴ تا ۲۱ آماده پذیرش عموم مردم برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: پیش بینی می‌شود با توجه به تجهیزات و بخش‌های تخصصی بیمارستان و درمان‌های رایگان و وجود نداشتن بخش‌های تخصصی در شهرستان سیریک، بیش از ۲۰ هزار نفر از خدمات بهداشتی و درمانی این بیمارستان بهره‌مند شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه