سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

نادر فلاحی:

شهر هیر به قطب گردشگری هیجانی کشور تبدیل می شود

مدیرکل‌ میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل از تبدیل شهر هیر به قطب گردشگری هیجانی کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی خبر داد.

پل معلق هیر

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، نادر فلاحی ، مدیرکل‌ میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل گفت: در راستای تبدیل شهر هیر به قطب گردشگری هیجانی کشور با سرمایه ‌گذاری ۱۲۵ میلیارد ریالی بخش خصوصی شاهد اجرای اولین پروژه دوچرخه آسمانی و رستوران شیشه ‌ای گردان در مجموعه پل معلق هیر خواهیم بود که کلنگ احداث آن به زمین زده شد.

وی اظهار کرد: با راه‌اندازی اولین پروژه دوچرخه آسمانی در پل معلق هیر و نیز رستوران شیشه‌ای گردان در این مجموعه شهر هیر به یکی از مهمترین قطب‌های هیجانی کشور تبدیل خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل ادامه داد: برای این طرح بیش از ۱۲۵ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری خواهد شد تا به طول ۱۲۰ متر و در ۱۰ خط بااستانداردهای لازم اجرایی شده وعلاوه بر رونق صنعت گردشگری در منطق زمینه برای اشتغال مستقیم ۴۵ نفر را فراهم کند.

فلاحی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پروژه دوچرخه آسمانی که در خاورمیانه برای اولین‌ بار اجرای می‌شود در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید و سال آینده نیز شاهد راه‌اندازی طرح رستوران شیشه‌ای گردان مجموعه خواهیم بود.

وی افزود: از خصوصیات مهم این طرح اجرای آن با مشارکت حداکثری شهردار، شورای شهر و نهادهای دولتی با سرمایه‌گذار بود که این همکاری‌ها شایسته قدردانی بوده و زمینه برای حضور هر چه بیشتر سرمایه‌گذاران و توسعه گردشگری را در منطقه فراهم خواهد کرد.

مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل مهمترین مولفه در رونق صنعت گردشگری این منطقه را فرهنگسازی و آموزش برای گردشگرپذیری و تکریم مسافران دانست و بیان کرد: این امر زمینه‌ای فراهم می‌کند تا شاهد ترغیب گردشگران و مسافران برای حضور در این منطقه بوده و هر یک از گردشگران به عنوان مبلغی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه باشند.

فلاحی از برنامه‌ریزی برای تبدیل شهر هیر به قطب گردشگری هیجانی در کشور خبر داد و گفت: با توسعه زیرساخت‌ها در این حوزه تلاش می‌کنیم تا زمینه برای این مهم را فراهم آوریم و در این زمینه آماده ارائه تسهیلات لازم به سرمایه‌گذاران هستیم.

وی حفط کاربری باغ‌های شهر هیر را ضروری دانست و عنوان کرد: شهر هیر با وجود باغ‌های سرسبز در کشور معروف بوده و باید تلاش کنیم تا این باغ‌ها حفظ شد که در راستای این مهم در زمینه ثبت ملی باغ‌های هیر اقدام خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه