سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

عضو مجلس خبرگان رهبری:

نماز سرمایه ای برای آسیب زدایی و ظلمت زدایی در جامعه است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: نماز یکی از سرمایه‌هایی است که میتواند در جامعه آسیب زدایی و ظلمت زدایی کند و موجب افزایش معنویت و رشد انسان‌ها شود.

آیت الله عبداللهی

به گزارش خبرگزاری موج قم، آیت الله عبداللهی عضو مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در همایش نماز سپاه امام علی بن ابی طالب (ع)  که با حضور سردار موحد فرمانده این سپاه و حجت الاسلام اکبری مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قم صبح امروز در محل سپاه استان برگزار شد، با تاکید بر اینکه امروز بیشترین تلاش دشمن در فضای مجازی کمرنگ کردن معارف، احادیث و روایات است گفت: متاسفانه فضای مجازی، رها و به قول رهبر معظم انقلاب تبدیل به قتلگاه جوانان شده است.

 عضو خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت مدیریت این موضوع تاکید کرد: مسئولان باید فکری اساسی برای مدیریت آن کنند و مانند کشور‌های دیگر در استفاده از این فضا، خط قرمز در نظر بگیرند.

وی افزود: نماز یکی از سرمایه‌هایی است که میتواند در جامعه آسیب زدایی و ظلمت زدایی کند و موجب افزایش معنویت و رشد انسان‌ها شود.

در پایان این مراسم، از ۱۶ نفر از فرماندهان، ائمه جماعات و سربازانی که در امر ترویج اقامه نماز بیشترین فعالیت را داشته اند تجلیل شد.

شعرخوانی در وصف شهید حاج قاسم سلیمانی نیز از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه