یحیی نجار قابل خبر داد:

واحدهای اقامتی بدون پروانه سرعین از پذیرش مسافر خودداری کنند

رئیس اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان سرعین گفت: واحدهای اقامتی بدون پروانه سرعین از پذیرش مسافر خودداری کرده و نسبت به اخذ پروانه اقدام کنند.

واحد اقامتی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، یحیی نجار قابل ، رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان سرعین گفت: در راستای ساماندهی فعالیت‌های مراکز اقامتی با بازرسی و نظارت‌های لازم با واحدهای اقامتی متخلف برخوردهای لازم و قانونی انجام می‌شود.

وی با تاکید بر تمدید پروانه واحدهای اقامتی و گردشگری توسط بهره‌برداران بیان کرد: بهره‌برداران تاسیسات گردشگری با استناد قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی و آیین‌نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تاسیسات گردشگری مصوبه هیات محترم وزیران باید نسبت به اخذ پروانه اقدام کنند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرعین تصریح کرد: باید واحدهایی که فاقد پروانه بهره‌برداری بوده و یا اعتبار پروانه آنها به اتمام رسیده است از پذیرش هرگونه مسافر اکیدا خودداری کرده و اقدام به دریافت و تمدید پروانه کنند.

نجار قابل ادامه داد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه برابر ضوابط و مقررات با بهره‌برداران واحدهای متخلف برخورد شده و واحد مربوطه پلمب خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه