سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

معاون اجرایی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان خبر داد:

برگزاری دومین "جشن ب مثل بازیافت" در منطقه ۲ شهری اصفهان

معاون اجرایی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از برگزاری دومین مرحله از مجموعه جشن های «ب» مثل بازیافت با هدف آموزش، فرهنگسازی و جلب مشارکت شهروندی و با تمرکز بر آموزش تخصصی کودکان و نوجوانان خبر داد.

بازیافت

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمد بدیعی با اعلام این خبر توضیح داد: با توجه به استقبال گسترده شهروندان از اولین مرحله جشن «ب» مثل بازیافت در منطقه ۸ شهری، سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان به مناسبت روز دانش آموز، اقدام به برگزار این جشن در منطقه ۲ شهری کرده است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد با همکاری شهرداری منطقه ۲اصفهان برگزار می شود، افزود: دومین جشن «ب» مثل بازیافت در محل پارک قلمستان واقع در خیابان امام خمینی (ره) برگزار می شود و طی آن ضمن برپایی ایستگاه فرهنگی، آموزش های مدیریت پسماند و بازی و نقاشی برای کودکان، ژتون دریافت هدیه از ایستگاه بازیافت نیز میان آن ها توزیع خواهد شد.

معاون اجرایی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اهمیت آموزش و فرهنگسازی در برنامه های سازمان اضافه کرد: جلب مشارکت عمومی از طریق آگاهسازی، تغییر نگرش و اصلاح رفتار شهروندان بخش دائمی و مورد تاکید فعالیت های سازمان بوده و به طور مستمر از مرحله تولید محصولات آموزشی تا توزیع میان جامعه هدف و دریافت بازخوردها به همراه ارائه آموزش های میدانی ادامه دارد.

بدیعی همچنین با توصیه به شهروندان در خصوص همکاری با عوامل مجاز سازمان، تأکید کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان برای دریافت و جمع آوری گروه های مختلف پسماند شامل پسماندهای تر، خشک، جزء ویژه پسماندهای خانگی و پسماندهای حجیم برنامه مشخصی دارد که در نهایت به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار شهری کمک می کند و از این رو لازم است شهروندان با مشارکت صحیح و اصولی، به تسهیل این مسیر کمک کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه