سرخط خبرها
  • هرگز دارو‌ها را به عنوان شکلات به کودکان معرفی نکنید
  • نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت آغاز شد
  • آماده‌باش تیم‌های امداد و نجات در پی هشدار هواشناسی
  • آزادی ۱۴۸۵ زندانی غیرعمد در سال‌جاری بدون حتی یک ریال
  • قانون حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس اصلاح می‌شود
  • اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
  • مصدومیت بلای جان پرسپولیسی‌ها در آستانه بازی با نساجی
  • هشدار پلیس درباره تبلیغات موتورسیکلت‌های بدون گواهینامه و پلاک
  • فریب تخفیف‌های وسوسه‌کننده در بازار طلای آنلاین را نخورید
  • عارف: تورم قوانین یک‌شبه حل نمی‌شود/‌نتیجه تفویض اختیار مطلوب بود
  • متهم پرونده قتل شهردار جونقان دستگیر شد
  • سه پیروزی ارزشمند برای آزادکاران ایران در قهرمانی جهان
  • اعتبار کالابرگ ۳۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به یک‌میلیون‌و۵۰۰ هزار تومان افزایش یافت
  • لاپید: نتانیاهو هیچ شانسی برای تشکیل کابینه ندارد
  • راه اندازی سامانه ثبت گزارش عوارض دارویی

عباس اخوان:

عامل اصلی افزایش قیمت برنج، کاهش واردات و تقلیل در سطح کشت آن است

کارشناس مسوول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صمت خراسان رضوی بیان کرد: کمبودی در عرضه برنج خارجی و ایرانی در بازار خراسان رضوی وجود ندارد، اما ممنوعیت یا محدودیت واردات برنج خارجی به دلیل قرار داشتن در فصل کشت آن است.

افزایش  قیمت برنج ایرانی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، عباس اخوان کارشناس مسوول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صمت خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: کاهش واردات برنج خارجی و کاهش سطح کشت برنج ایرانی باعث افزایش و فاصله زیاد قیمتی بین آن‌ها شده است .

اخوان در ادامه تصریح کرد: هم اینک فاصله زیادی بین قیمت برنج ایرانی با قیمت برنج پاکستانی و هندی در بازار به وجود آمده  است که امکان بروز تقلب در این زمینه را به شدت افزایش می‌دهد.

کارشناس مسوول نظارت بر کالا و خدمات سازمان صمت خراسان رضوی همچنین اضافه کرد: با این که کمبودی در عرضه برنج خارجی و ایرانی در بازار خراسان رضوی وجود ندارد، اما ممنوعیت یا محدودیت واردات برنج خارجی به دلیل قرار داشتن در فصل کشت آن، سطح عرضه را نسبت به تقاضا در بازار کاهش می‌دهد و این امر به گرانی دامن می‌زند.

 وی در ادامه متذکر شد: هم اینک قیمت برنج ایرانی در بازار استان به هر کیلوگرم ۵۴۰ هزار ریال رسیده و این در حالی است که حدود یک ماه قبل قیمت هر کیلوگرم برنج ایرانی در بازار ۵۰۰ هزار ریال بود و همچنین به دلیل ممنوعیت واردات برنج خارجی در فصل کشت محصول برنج در ایران،  قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی ۲۸۰ هزار ریال و قیمت هر کیلوگرم برنج هندی ۲۵۰ هزار ریال رسیده است.

اخوان در خاتمه یادآور شد: ۷۰ درصد از برنج مصرفی خراسان رضوی از نوع پاکستانی است و هم اینک برنج پاکستانی و هندی طرح تنظیم بازار به صورت حواله‌ای از سوی ستاد تنظیم بازار به قیمت مصوب در شبکه، توزیع می‌شود و به این لحاظ کمبودی در بازار وجود ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه