سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

معبرهای فضای مجازی باز و مین‌های دشمن خنثی شود

نماینده ولی فقیه در استان قم با بیان اینکه دولت باید درکنار افزایش سواد فضای مجازی مردم با کنترل فضای مجازی در راستای تقویت بنیان خانواده‌ها تلاش کند، گفت: خواست متدینان و عموم مردم این است که معبرهای فضای مجازی توسط مسئولان باز شود و مین‌هایی که دشمن برای جوانان در این فضا گذاشته است تا حد مقدور خنثی شود.

آیت الله سید محمد سعیدی

به گزارش خبرگزاری موج قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که ظهر امروز در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر انجام شد، فضای مجازی را یک فرصت دانست و اظهار کرد: فضای مجازی برای پیشرفت، بهبود و سلامت کارها یک اختراع و اکتشاف ارزشمند است.

وی فضای مجازی را مانند بسیاری از پدیده‌های طبیعی و غیرطبیعی علاوه بر فرصت‌ها دارای آسیب‌ها و لغزشگاه‌های فراوان دانست و گفت: حتی استفاده از دریا و کوه هم برای افرادی که تخصص ندارند و آموزش ندیده‌اند می‌تواند خطر آفرین باشد ولی اگر آموزش کافی به افراد داده شود و از ورود افراد آموزش ندیده به محیط‌های خطرناک جلوگیری شود فرصت های فراوانی را پیش روی انسان می گذارد.

نماینده ولی فقیه در استان قم با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به دولت قبل برای سازماندهی، پاکسازی، بهسازی و روانسازی فضای مجازی ابراز کرد: همانطور که در دفاع مقدس نیاز به بازگشایی برخی معبرها و خنثی سازی مین برای عبور بود امروز هم خواست متدینان و عموم مردم این است که معبرهای فضای مجازی توسط مسئولان باز شود و مین‌هایی که دشمن برای جوانان در این فضا گذاشته است تا حد مقدور خنثی شود.

وی انتشار و گسترش معنویات در فضای مجازی را ارزشمند دانست و افزود: مسئولانی که برای انتشار و گسترش معنویات تلاش می‌کنند هم در ثواب آن شریک هستند.

سعیدی ادامه داد: مردم به توفیقات این دولت دل بسته اند بنابراین مسئولان باید خود را سرباز ولی فقیه بدانند و در این مسیر از خود استقامت نشان دهند.

وی تفرقه میان خانواده‌ها در عین حضور فیزیکی در یک خانه را بسیار خطرناک دانست و تأکید کرد: دولت باید در کنار افزایش سواد فضای مجازی مردم با کنترل فضای مجازی در راستای تقویت بنیان خانواده‌ها تلاش کند.

تولیت آستان مقدس بانوی کرامت با بیان اینکه دشمن از روی غضب و کینه همه امکانات خود را برای ضربه زدن به این مردم و نظام جمع کرده است، گفت: امروز در موارد مختلف شاهد ذلت دشمنان هستیم و یکی از آن موارد عقب نشینی و خروج آمریکا از افغانستان بود که نشان دهنده ذلت آمریکا و عزت ما بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه