سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

روح الامین:

نقاشی ۱۴۰۰ سال به اهل‌بیت(ع) بدهکار است

نقاش تابلو صحنه ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به قم با بیان اینکه از هنر نقاشی به عنوان یک رسانه برای ترویج معارف اهل‌بیت(ع) به خوبی استفاده نشده است، گفت: هنر و به ویژه نقاشی ۱۴۰۰ سال به اهل‌بیت(ع) بدهکار است.

حرم حضرت معصومه(س)

به گزارش خبرگزاری موج قم، حسن روح الامین نقاش مطرح ایران در دیداری که در حاشیه اجرای زنده نقاشی صحنه ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به شهر مقدس قم در حرم مطهر ایشان با آیت‌الله سعیدی انجام داد، اظهار کرد: شأن حضرت معصومه سلام الله علیها شأن بالایی است و از اینکه تا کنون موفق نشدیم در حد شأن ایشان کاری برایشان انجام دهیم خجالت زده هستیم.

وی با بیان اینکه از هنر نقاشی به عنوان یک رسانه برای ترویج معارف اهل بیت(ع) به خوبی استفاده نشده است، گفت: هنر و به ویژه نقاشی ۱۴۰۰ سال به اهل‌بیت(ع) بدهکار است و باید از این به بعد از این رسانه به شیوه مطلوب استفاده کرد.

این نقاش مطرح ادامه داد: حتی اگر یک کودک با نقاشی مذهبی که من کشیده‌ام ارتباط برقرار کند من احساس می‌کنم به چیزی که می‌خواستم رسیده‌ام.

وی با بیان اینکه اعتقاد من این است که در نقاشی اهل‌بیت(ع) به ویژه نوامیس اهل‌بیت(ع) چهره و بدن نباید نمایان باشد، افزود: بیشتر سعی من بر این است که در نقاشی حواشی و چیزهایی که به اهل‌بیت(ع) ربط دارد به تصویر کشیده شود.

روح الامین افزود: از برنامه‌های بعدی من هم اگر توفیقی حاصل شد به تصویر کشیدن واقعه غدیر  و افرادی که در آن حضور داشتند و از امیرالمؤمنین(ع) فاصله گرفتند و همچنین تابلو نقاشی مجلس یزید که امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها حضور داشتند است و در رابطه با شهادت امام کاظم علیه السلام هم نقاشی را می‌خواهم کار کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه