سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

اجرای پویش «زائر کوچولو» با هدف تدوام ارتباط زائران با حرم مطهر

خادمان امور فرهنگی خواهران آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها با هدف حفظ ارتباط زائران با آستان مقدس بانوی کرامت در ایام شیوع کرونا پویش «زائر کوچولو» را به صورت ویژه با بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی دنبال می‌کنند.

 زائر کوچولو

به گزارش خبرگزاری موج قم، پویش سراسری « زائر کوچولو » از سه سال گذشته در کانال مجازی آستان مهر به آدرس اینترنتی astanehmehr@ آغاز شده است.

در این پویش که به همت امور فرهنگی خواهران آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها در حال دنبال شدن است خانواده‌ها تصاویر و عکس‌های فرزندان خردسال خود را در حال سلام به محضر بانوی کرامت برای کانال مجازی «آستان مهر» ارسال می‌کنند و تصاویر منتخب به صورت هفتگی در کانال به نمایش گذاشته می‌شود.

این پویش در ایام کرونا با هدف حفظ ارتباط زائران با آستان مقدس بانوی کرامت همچنان در حال دنبال شدن است و تاکنون چند صد هزار عکس از سراسر کشور به کانال «آستان مهر» ارسال شده که عرض محبت و ارادت کودکان به بانوی کریمه در حرم مطهر، مهم‌ترین محور تصاویر و عکس‌های ارسالی مخاطبان از سراسر کشور است.

مشارکت مخاطبان به ویژه کودکان و نوجوانان در برنامه‌های فرهنگی و تداوم ارتباط زائران با آستان مقدس بانوی کرامت از اهداف برگزاری این پویش است؛ خانواده‌ها می‌توانند برای شرکت در این پویش عکس فرزند خود را هنگام عرض ارادت به بانوی کرامت به آیدی karimeh_۱۳۵@ ارسال کنند و این پویش بدون محدودیت زمانی در بستر فضای مجازی برای خانواده‌ها دنبال می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه